Közösség

Vélemény:

69 Deadpool & Rozsomák

(2024)

Marvel-paródia inkább mint valódi Deadpool film

Harper   2024.07.29 20:35
6

Hatalmas csalódás volt számomra a Deadpool & Rozsomák, pedig én nagyon szeretem a Deadpool-filmeket. Ez azonban inkább a Marvel és a valódi Deadpool kigúnyolása volt, afféle paródiaverzió. Zagyva sztori, katyvasz konfliktusok, elnagyolt karakterisztika, halvány poénok, unalmas rendezés. Az egész úgy, ahogy van, nagyon ZS kategória sajnos. A Deadpool első részét Tim Miller, a másodikat David Leitch rendezte, ezt a mostanit pedig Shawn Levy rakta össze. Iszonyúan gyenge lett, kín volt kivárni a 127 perces vetítési időt, amit nem is nagyon értek, hogy miként lett ennyi. Indokolatlan teljesen. Mindig Marvel-rajongónak vallottam magam, szeretem ezt a különleges (kissé infantilizált és meseszerű) világot. Nyitottnak is vallom magam az újdonságokra (innovatív személyiségnek tartom magam), de sajnos ez a film nagyon nem talált célba nálam. Vélhetően nem is én lehetek az igazi célközönség, hanem talán a nagyon fiatalok. Kíváncsi lennék, hogy náluk népszerű lehet-e. De valamiért szerintem ott sem annyira.