2024.08.06 10:03 Piczil Zsolt Olvasottság: 155x
3

Bye Bye Bye... de nem neked, NSYNC, hanem Deadpool komának

Mondjuk, én sohasem kedveltem a comic másodvirágzásból (90'-es évek) származó hősöket, mint a Spawn, Deadpool. Én nem tartom az exBÉRGYILKOS Deadpoolt pozitívnak, még akkor sem, ha a „nem vagyok hős”-től (első film) eljut a „fontos (hős) akarok lenni”-ig. Persze, persze, a film szórakoztató, DE egy mozifilmtől nagyobb történet-előrendítést vártam, mint Paradox alosztályának lerovancsolását. Meg Deadpool gruppen partyt.

Ryan Reynolds lehet, hogy erre a lütyő szerepre született, de nem ártott volna még egy kis teremtő ész is mögé. Én vártam, hogy a Hangyatetem kap egy említésnél többet. Vártam, hogy a Mad Max autók egy kafa üldözésben is részt vesznek. Vártam Penge, Elektra, Gambit jobb háttérbunyóját, de amit előadtak, az röhejes volt.

Bye Bye Bye... de nem neked, NSYNC, hanem Deadpool komának

A legnagyobb hibája az, hogy a multiverzumot nem látja életképesnek, PEDIG ez a Marvel legnagyobb dobása a Végtelen háború óta. Én nem hiszem, hogy jobban elcsodálkoznék egy Titkos háborúkon (Túlontúli), mint egy Multiuniverzum csatán. De hát még a Titkos háború sincs a kanyarban sem. Univerzumépítésből még nagyon lassan hozzák be Galactus alakját is, pedig az sem fog akkorát ütni nekem, mint egy mindenek felett álló (újabb) Multiuniverzum-történet. Ha már a Kvantumvilágot ennyire elszabták, hogy AZZAL sem fognak semmit kezdeni. Szóval Reynolds, ha nem vagy elég okos, akkor tényleg el a kezekkel az én szeretett Multiuniverzumomtól, és a továbbiakban NEM Deadpool szereplőt még, hanem akár Kangot vissza, vagy esetleg Dr. Strange-et lökjük át megint egy kapun. Több Multiverzumot! Több Multiverzumot! Több Multiverzumot! Irány a bostoni rakpart, hajigáljunk képregényeket a vízbe (teadélután helyett)! Lázadás! Lázadás! Lázadás! ...Bocsánat... kicsit eltúloztam volna?! Nem tudom, nekem Reynolds volt a mesterem.

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

A Marvel Studios bemutatja eddigi legjelentősebb meléfogását – Deadpool & Rozsomák. Wade Wilson számára a civil élet elviselhetetlen. A szívós zsoldos visszavonult, de amikor a... több»

3