Ez van, amikor nagyon buta valaki. Minek nézel meg egy filmet, ami nem a te műfajod? Ebben semmi logika nincsen. Ha csak nem pont azért, hogy utána lehúzhasd, ami az abszolút. Ehelyett inkább élned kéne, szórakozni pl. az akciófilmeket sokan szeretik, én is, és ez nem az a véres kategória, ez nem horrorfilm, és nem is egy Deadpool.
Kedves felhasználónk!
Arra szeretnénk kérni, hogy a jövőben kerüld a más felhasználókkal szembeni személyeskedő, becsmérlő hangnemet. Javasoljuk, hogy az egyet nem értésedet objektíven, a másik személyének támadása vagy bántása nélkül fejezd ki.
Üdvözlettel:
A Mafab csapata
Nem volt túl nagy várakozás bennem, hogy megnézzek egy Bad Boys filmet, s így aztán nem is csalódtam. Ebből nyilván látszik, hogy nem vagyok a műfaj szerelmese. A történet... nos, olyan igazából nincs is. Annyi sebből vérzik, hogy nincs is értelme számonkérni, valószínűleg nem kelléke a combot csapkodós humorú vicces akciófilmeknek.
Ha kedveled a lövöldözős játékokat, akkor ez is tetszeni fog. Az én korosztályom Van Damme filmjeiben láthatott hasonló véres tűzharcot, s nekem már akkor is túl sok volt a paradicsomléből.
Az IMDb értékelésekben 7/10-en áll, az sokkal reálisabb szerintem.
És a szinkron valami iszonyú pocsék, dobozhangú lett.