Nem tudom, mit vártam. A film nagyon gyenge volt, minden téren. Szeretek minden filmnél legalább egy pozitívumot megemlíteni, vagy valamit mondani, ami miatt valakinek megérheti megnézni, de itt tényleg nem tudok. Talán ha szereted a játékot, akkor itt pár szörnyet viszontláthatsz? De talán jobban teszed, ha inkább újrainstallálod. Paul W. S. Anderson nem tudott mit tenni a Resident Evil széria után, így ismét legyőzhetetlenné tetté a feleségét egy újabb borzasztó videójáték-adaptációban. Uwe Boll-lal, ez a két rendező felelős azért, amiért olyan rossz szájízzel ülünk be a legtöbb hasonló filmre. És lehet, vannak játékok, amikből nem lehet filmet csinálni. Olyasmire gondolok, mint mondjuk a Dark Souls, ahol az érzet és hatás nem egy történetben van, hanem a hangulatban, amit a játékos érez a kontroller nyomkodás közben. Valószínűleg a Monster Hunter is ilyen, mert filmben katasztrófa rossz.
Borzasztó színészkedés, borzasztó CGI, iszonyat gyenge akció, még gyengébb karakterek és cselekmény. Felejtős.
Nem tudom, mit vártam. A film nagyon gyenge volt, minden téren. Szeretek minden filmnél legalább egy pozitívumot megemlíteni, vagy valamit mondani, ami miatt valakinek megérheti megnézni, de itt tényleg nem tudok. Talán ha szereted a játékot, akkor itt pár szörnyet viszontláthatsz? De talán jobban teszed, ha inkább újrainstallálod. Paul W. S. Anderson nem tudott mit tenni a Resident Evil széria után, így ismét legyőzhetetlenné tetté a feleségét egy újabb borzasztó videójáték-adaptációban. Uwe Boll-lal, ez a két rendező felelős azért, amiért olyan rossz szájízzel ülünk be a legtöbb hasonló filmre. És lehet, vannak játékok, amikből nem lehet filmet csinálni. Olyasmire gondolok, mint mondjuk a Dark Souls, ahol az érzet és hatás nem egy történetben van, hanem a hangulatban, amit a játékos érez a kontroller nyomkodás közben. Valószínűleg a Monster Hunter is ilyen, mert filmben katasztrófa rossz. Borzasztó színészkedés, borzasztó CGI, iszonyat gyenge akció, még gyengébb karakterek és cselekmény. Felejtős.