Közösség

Vélemény:

60 Nem

(2022)

Nagyon gyenge és értelmetlen sztori, egyértelműen ZS kategória

Jager   2024.07.18 23:15
1

Szeretem a sci-fiket, a horrorokat, thrillereket, sőt a misztikus és fantasy filmeket is, de ennyire gyenge produkciót már nagyon rég láttam. Érthetetlen számomra, hogy akad olyan igényes és értelmes filmrajongó, akinek ez a film bejön. Olyan, mintha elsőfilmes egyetemisták készítették volna diplomamunkának (vagy gyenge értelműeknek szánták volna alapból). Ugyan kinek hihető egy lebegő valami, mely jóindulattal sem tűnik sem élőlénynek, sem járműnek, de amiről beadják nekünk, hogy idegen életforma (mely hörög, zörög), és amely időről időre felbukkan a felhők közül egy kis kaliforniai völgyben, hogy magába szippantson embert, állatot? Persze próbálják misztifikálni, de akkor is gagyi az egész. Jordan Peele nagyon túlértékelt rendező, valójában nem nagyon érti, amit csinál. Nekem a Tűnj el! sem tetszett tőle, pedig azt is agyondicsérték. De abban legalább Daniel Kaluuya elővezetett valami színészetnek nevezhetőt. De itt csak flegma pofával bámul végig. Szánalmas erőlködés az egész. A nézhetőség határán van. De inkább alatta.