Ismét itt bóklászom a nyolcvanas évek filmes világában, és tessék...
Kifogok egy ilyen rémisztő trash filmet!
Steve Barkett, aki megpróbált egy filmet csinálni?
Kijelenthetem, ez nagyon nem sikerült, sőt még a közelében sem járt annak, hogy ezt egy mozifilmnek lehessen csúfolni!
Szóval adva van egy apokalipszis utáni világ...
Természetesen Sid Haig az ügyeletes rossz fiú, és tesz is róla, hogy itt is utáljuk, igaz, ami igaz, rettenetes ronda egy képe van a fickónak!
Szóval a három szakállas űrhajósunk leszáll Los Angeles mellett a tengerbe (már ami maradt Los Angeles-ből), és elindulnak felmérni, hogy mi is történhetett, amíg ők kiküldetésen voltak az űrben...
Nagyon gyér díszletek, nagyon rossz, másod-harmadosztályú színészek, egy koncepció nélküli történet, amit rendezőnk és Stanley Livingston írt, nagyon sajnálom, hogy csak ennyit tudtak „összekalapálni!”
Ez egy nagy kalap semmi...
Brutálisan rossz dialógusok, borzalmas vágások, és a kamera, na az viszont csapongott, rángatózott, és folyamatosan sötét volt, Thomas F. Denove-nak, és
a másik operatőrnek, Dennis Skotaknak nem szóltak a vágószobában, hogy sz*r, amit összehoztak?
Érdekes...
Halk lepkef*ng egy cunamiban!
Már a posztertől is megijedhettem volna, de én mazochistának születtem, gondoltam, belevágok!
Na, nagyon nem kellett volna!
Pedig van itt szex, mutánsok, sugárfertőzöttek, gyilkosok és béna „töltelékek"” néha azt sem tudom, ki is a főszereplő, bár szerintem nem is nagyon lényeges...
Például annyira idétlenkedtek a stábtagok, hogy Sarah (Lynne Margulies), Newman (Steve Barkett), Chris (Christopher Barkett) és Mathews (Larry Latham) kiszállnak egy olajzöld dzsipből, bemennek élelmiszert keresni egy lepukkant boltba, ott harcba keverednek a mutánsokkal, majd megölik őket, és mire kimennek, hipp-hopp, a dzsip már piros!
Aztabetyármindenit!
Na, itt ittam meg az első szederpálinkámat...
De ennyi elég is, mert éjszaka felsírok álmomban!
Az IMDb-n 1000 véleményezés után 4,4/10-es, a TMDB-n 37 szavazatot követően 42%!
Nálam ez egy csillag és 15%!
Szót sem érdemel...
Egy kis melegszendvics, ajvár és eper tea...
Majd igyekszem elfelejteni ezt a förmedvényt!

36 The Aftermath (1982)
Egy hosszabb űrutazást követően a két űrhajós és néhány társuk leszáll a nukleárisan felégetett földön, már ami maradt belőle, és kénytelen a gyilkos motoros bandákkal... több»
Szereplők: Robert Skotak, Dennis Skotak, Dick Miller, Forrest J Ackerman, Sid Haig