Közösség

Vélemény:

NA 20. rész

(2007)

20. rész Az új terv

Yosihiro   2022.05.11 20:07
0

Most aztán mindent beleadnak. Ebben a részben olyan információkat kaphatunk, melyek alapján Light még mindig lehet KIRA és csak megjátssza, hogy normális. "L" kétségek között van. Egy tervet eszel ki, hogy Lightot is figyelhesse, és az új KIRA-t is felderítse a vállalt emberei között. Most előtérbe lép Misa is, hiszen neki döntő szerepe lehet ebben a játszmában. A csapat többi tagja pedig saját módszerrel nyomozhat. Light gyors reagálása az ülésen elhangzott fejleményekre még "L"-t is meglepi, és azt mondja, ha meghal, akkor Light vegye át az ő nevét és szerepét. Ez is csak egy próba, teszt, hogy Light hogy reagál. "L" ezt pontosan tudja. A történet újabb izgalmakat rejt, hiszen a vállalt emberei között ott lapul KIRA. Szerintem nagyon jól kitalált és felépített krimi, ahol nem lehet tudni, hogy mikor mi fog történni. Az új bevezető zenéről hadd mondjak pár szót. Ez a fajta zene nem az én kedvencen. Csalódtam ebben a zenében, bár a képi megjelenítés az jó. Ez az alternatív metál, punk, pogo zene valahogy nem illik erre a sorozatra. Ettől függetlenül szerethető sorozat, csak ajánlani tudom. Üdv, Yosi.