Cillian Murphy és Brendan Gleeson miatt felkerekítem picit, de összességében az átlagosnál csak egy árnyalattal jobb.
Maga a történet bűnözős-uzsorás-adósos, van benne piff-puff és csihi-puhi. Nekem kissé Guy Ritchie által inspirálnak érződött. A figyelmemet az elején megkapta, de később már csak fél szemmel figyeltem oda.
Sikerülhetett volna egy picivel jobban, nem sok hiányzott. Esetenként kifejezetten szórakoztatott, de a jó részek között sokszor érdektelen és/vagy kaotikus volt, főleg a második fele (de lehet, hogy csak azért éreztem úgy, mert addigra nem figyeltem).
Cillian Murphy és Brendan Gleeson miatt felkerekítem picit, de összességében az átlagosnál csak egy árnyalattal jobb. Maga a történet bűnözős-uzsorás-adósos, van benne piff-puff és csihi-puhi. Nekem kissé Guy Ritchie által inspirálnak érződött. A figyelmemet az elején megkapta, de később már csak fél szemmel figyeltem oda. Sikerülhetett volna egy picivel jobban, nem sok hiányzott. Esetenként kifejezetten szórakoztatott, de a jó részek között sokszor érdektelen és/vagy kaotikus volt, főleg a második fele (de lehet, hogy csak azért éreztem úgy, mert addigra nem figyeltem).