A film címe is mutatja ez egy "Hazugság" Igazából ez a film egy krimi amiben nem történik semmi igazából. Hazugság a film mert nem azt kapjuk amit szeretnénk. Egy romantika egy dráma jelei csillank fel és vesznek od. Igazi hatalmas fordulat a filmben nincs egy végletekig sima egysíkú film amiben a szereplök sem nyújtanak olyat amivel elkápráztatják az embert. Drámát sem éreztem a filmben olyan szürke néha müvészi sablonos kis tvfilm. Akik szeretik a Francia filmeket biztosan találnak benne pozitívumokat, de én ebben nem találtam. A végkifejlet pedig ugyan sokatmondó de lezárhatták volna értelmesebben is..... Összességében a képi és hangi effektek gyengék a szereplök és a forgatókönyv a három csillagnál fentebb nem tud emelkedni. Amikor az ember az izgalmat várja még lejjebb csúszik a film. Így csak a két csillagot tudok adni erre a filmre. Remélem látok majd ettöl jobb francia filmet is......
Üdv
Yosi
A film címe is mutatja ez egy "Hazugság" Igazából ez a film egy krimi amiben nem történik semmi igazából. Hazugság a film mert nem azt kapjuk amit szeretnénk. Egy romantika egy dráma jelei csillank fel és vesznek od. Igazi hatalmas fordulat a filmben nincs egy végletekig sima egysíkú film amiben a szereplök sem nyújtanak olyat amivel elkápráztatják az embert. Drámát sem éreztem a filmben olyan szürke néha müvészi sablonos kis tvfilm. Akik szeretik a Francia filmeket biztosan találnak benne pozitívumokat, de én ebben nem találtam. A végkifejlet pedig ugyan sokatmondó de lezárhatták volna értelmesebben is..... Összességében a képi és hangi effektek gyengék a szereplök és a forgatókönyv a három csillagnál fentebb nem tud emelkedni. Amikor az ember az izgalmat várja még lejjebb csúszik a film. Így csak a két csillagot tudok adni erre a filmre. Remélem látok majd ettöl jobb francia filmet is...... Üdv Yosi