Közösség

Vélemény:

68 Az örökösnő álarca mögött

(2022)

Az örökösnő álarca mögött

Klauka89   2024.06.03 19:22
0

Kezdjük ott, hogy egyik szereplő sem lett a szívem csücske. Az Anna Delvey-t alakító színésznő jól hozta a beképzelt, tökéletes, ki ha én nem szerepet. Az újságírónő borzalmasan ripacs volt szerintem, főleg az elején. 2-3 rész után is azt éreztem, hogy „hát ez a nő mit keres itt?”. Végtelenül karrieristának volt beállítva, akinek élete műve volt ez a leleplező Anna Sorokin-cikk, olyannyira, hogy még a magzatvíz elfolyásakor is csak annyit tudott reagálni, hogy „jaj, ne!”. A kisded mellől hamar elutazik egy hétre, nem 2 várossal arrébb, hanem egészen Európa közepére. Látszólag nem viseli meg az újdonsült anyukát, hogy egy másik kontinensen hagyta a pár hónapos csecsemőjét. Nem számít, hogy ilyenkor le sem lehet tenni őket, a lényeg, hogy be legyen mutatva a mellszívás és az anyatej fontossága... A sorozat hosszúságát túlzónak és feleslegesnek találtam. Egyszer, a harmadik rész környékén úgy voltam vele, hogy nem nézem tovább, de aztán csak érdekelt a sztori. Emiatt néztem végig, de simán meg lehet írni mellette egy szakdolgozatot.