Közösség

Vélemény:

54 Kísért a múlt

(2022)

Resurrection

Caravaggio1978   2023.06.11 22:49
1

Persze, jól van, ismét a rejtett mondanivaló meg a mögöttes tartalom stb. stb. Értettem én a lényeget, a lány borzasztóan jól adja a karaktert. Amúgy biztosan rengetegen magukra ismertek. A téma jó, csak nem így, inkább egy jó dokumentumfilmet kellett volna összedobni, mint ezt. Majdnem azt hittem az elején, hogy egy izgalmas történetbe cseppentem, de sajnos nem így lett. Szokásos film eleji szex. No, nem kell komolyra gondolni, Rebecca cicije sem látszik. :) Van egy-két mozzanat, amit nem tudtam pontosan értelmezni, sajnos. A történet ellaposodik, a karakter idegesítővé lesz. Ahogy a film vége felé haladunk valahol legbelül vártam, hogy egy nagy, durranós fordulat lesz, ami mindent megmagyaráz. Nem lett, sőt a végére teljesen röhejes lett az egész, azzal a szállodai szobai jelenettel. Borzalmas volt. Nem részletezem, de majdnem felröhögtem azon az étkészletes késsel történő dolgon. Na, nem is megyek bele, lehetne órákon át írni a filmről, az tuti, de én nem elemzés gyanánt ültem le, hanem hogy szórakoztasson valami kellemes sztori, így vasárnap késő estére. Sajnos ennek a filmnek ez nem sikerült. A záróképsort sem jellemzem, ekkor jössz rá, hogy 1,4 órát kidobtál az ablakon.