Közösség

Vélemény:

68 Barátnőt felveszünk

(2023)

Egy színészi karrier legalja

kabel   2023.08.10 23:26
0

Jennifer Lawrence-nek ki kell rúgni az ügynökét, hogy ilyen borzasztó filmbe szerződtette le. Értelmezhetetlen számomra, miért ezt a filmet választotta a színésznő, ez se nem vicces, se nem elgondolkoztató, se nem szerethető romantikus vígjáték volt. A film leginkább csak alpári volt, mindkét főszereplő totál apatikus, klisé karaktert alakított, és bár a színészkedés rendben volt, nincs semmi, ami megmentsen egy ilyen száraz forgatókönyvet. A film tónusa és hangulata hullámvasútként ugrál jelenetről jelenetre, a fiú főszereplő személyisége inkonzisztens, és sokszor azt hittem, a film ezzel egy csavart akart létrehozni, amit rosszul vitelezett ki. Vagy lehet ezt csak beleképzeltem, sokszor elbóbiskoltam, a nem túl izgalmas cselekmény miatt. Kicsit most lehúztam a filmet, az igazat megvallva, egy teljesen átlagos romkom, tipikus ellentétes karakterekkel, akik a film alatt egymásra találnak, bár itt nem igazán tudjuk meg, miért. Ugyanakkor, Jennifer Lawrence már szerepelt hasonló filmben, a Silver Linings Playbookban mely egy lényegesen érdekesebb szituációt tárt fel, és teret adott valódi színészkedésre, nem csak affektálásra és grimaszolásra, mint itt.