Ma az Apple TV-m nem volt hajlandó látni a letöltött filmek mappáját az otthoni hálózaton, mindenféle újraindítgatásokhoz meg nem volt humorom, így megkértem az asszonyt, hogy válasszon valamit a csodás Netflixen. Baromira felelőtlen lépés volt, sikerült ismét alászaladni egy rettenetes Lindsay Lohan-filmnek. Én nem értem, ő hogy lett színésznő? És miért nem tanulta meg legalább egy kicsit a szakmáját az évek alatt?
Maga a film egy Hallmark osztályú romantikus mesefilm, elég katasztrofális, ha valaki nem fogékony a műfajra.
Ma az Apple TV-m nem volt hajlandó látni a letöltött filmek mappáját az otthoni hálózaton, mindenféle újraindítgatásokhoz meg nem volt humorom, így megkértem az asszonyt, hogy válasszon valamit a csodás Netflixen. Baromira felelőtlen lépés volt, sikerült ismét alászaladni egy rettenetes Lindsay Lohan-filmnek. Én nem értem, ő hogy lett színésznő? És miért nem tanulta meg legalább egy kicsit a szakmáját az évek alatt? Maga a film egy Hallmark osztályú romantikus mesefilm, elég katasztrofális, ha valaki nem fogékony a műfajra.