2024.10.21 03:49 Bafam Olvasottság: 173x
3

Szórakoztató és vicces, fiatal romantikus vígjáték, különösen azoknak, akik még nem olvasták a könyveket

Ez a film amolyan Doktor Szöszi koppintás vagy mi a fene. A Jamie McGuire által írt sorozat első (azonos nevű) könyvén alapul. A könyvek nagy népszerűségnek örvendenek, és sokan vannak a követői. Ez az oka annak, hogy az "olvasandó" veremben vannak. Az, hogy nem olvastam el a könyveket, álruhás áldás lehet, ha hinni kell más véleményeknek. Vakon mentem bele ebbe a filmbe, és névértéken élveztem.

Ez Abby Abernathy története, egy csodagyerek pókerjátékosé, akit szerencsejátékos apja, Mick újra és újra arra használt, hogy kimentse őt az adósságból (annak ellenére, hogy kiskorúak számára tilos a szerencsejáték), egészen addig, amíg Abby el nem szökik az egyetemre, ahová akar. Hogy dráma (vagy őrült) szabad élményben legyen része. Ugyanarra a kaliforniai főiskolára jár, mint legjobb barátja, America, így ismerkedik meg America barátjával, Shepley-vel és annak rosszfiú unokatestvérével, Travis Maddox-szal. Travis egy ufc stílusú ketrecharcos, és miután ők ketten (Abby és Travis) fogadást kötnek, Abby 30 napig Travisszel és Shepley-vel él.

Szórakoztató és vicces, fiatal romantikus vígjáték, különösen azoknak, akik még nem olvasták a könyveket

Szeretem a jó "utálom szeretni a romantikát" és a jó lányt a rosszfiús romantikával, szóval ez a helyem volt. Élveztem úgy, ahogy volt, és úgy gondoltam, hogy a főszereplők remek kémiát alkotnak együtt (bár az első vegasi szexjelenet kissé kínos volt... Ahogy Travis is hajlított és gyakorolta, hogy mit mondjon Abbynek). A humor szórakoztató és lényegre törő volt, beleértve a fotómontázst is a végén.

Úgy gondolom, hogy ha Ön a romantikus műfaj rajongója, és nem olvasta a könyveket, akkor ez a film tetszeni fog, és ez alapján nagyon ajánlom a romantikusoknak. Szintén megjegyzendő, hogy hatalmas Silk Stalkings-rajongó lévén (a szobatársammal néztem az egyetemen), és még nagyobb Rob Estes-rajongóként szerettem látni őt ebben a filmben. Nagyon élveztem az Autumn Reesert is egy jellegzetes filmen kívül látni.

dráma | romantikus

Abby (Virginia Gardner) egy fiatal és művelt lány, akit nem lehet csak úgy rászedni, de amikor találkozik a javíthatatlan nőcsábásszal, Travisszel (Dylan Sprouse), az ő világa is... több»

3