Ez a film amolyan Doktor Szöszi koppintás vagy mi a fene. A Jamie McGuire által írt sorozat első (azonos nevű) könyvén alapul. A könyvek nagy népszerűségnek örvendenek, és sokan vannak a követői. Ez az oka annak, hogy az "olvasandó" veremben vannak. Az, hogy nem olvastam el a könyveket, álruhás áldás lehet, ha hinni kell más véleményeknek. Vakon mentem bele ebbe a filmbe, és névértéken élveztem.
Ez Abby Abernathy története, egy csodagyerek pókerjátékosé, akit szerencsejátékos apja, Mick újra és újra arra használt, hogy kimentse őt az adósságból (annak ellenére, hogy kiskorúak számára tilos a szerencsejáték), egészen addig, amíg Abby el nem szökik az egyetemre, ahová akar. Hogy dráma (vagy őrült) szabad élményben legyen része. Ugyanarra a kaliforniai főiskolára jár, mint legjobb barátja, America, így ismerkedik meg America barátjával, Shepley-vel és annak rosszfiú unokatestvérével, Travis Maddox-szal. Travis egy ufc stílusú ketrecharcos, és miután ők ketten (Abby és Travis) fogadást kötnek, Abby 30 napig Travisszel és Shepley-vel él.
Szeretem a jó "utálom szeretni a romantikát" és a jó lányt a rosszfiús romantikával, szóval ez a helyem volt. Élveztem úgy, ahogy volt, és úgy gondoltam, hogy a főszereplők remek kémiát alkotnak együtt (bár az első vegasi szexjelenet kissé kínos volt... Ahogy Travis is hajlított és gyakorolta, hogy mit mondjon Abbynek). A humor szórakoztató és lényegre törő volt, beleértve a fotómontázst is a végén.
Úgy gondolom, hogy ha Ön a romantikus műfaj rajongója, és nem olvasta a könyveket, akkor ez a film tetszeni fog, és ez alapján nagyon ajánlom a romantikusoknak. Szintén megjegyzendő, hogy hatalmas Silk Stalkings-rajongó lévén (a szobatársammal néztem az egyetemen), és még nagyobb Rob Estes-rajongóként szerettem látni őt ebben a filmben. Nagyon élveztem az Autumn Reesert is egy jellegzetes filmen kívül látni.

62 Gyönyörű sorscsapás (2023)
Abby (Virginia Gardner) egy fiatal és művelt lány, akit nem lehet csak úgy rászedni, de amikor találkozik a javíthatatlan nőcsábásszal, Travisszel (Dylan Sprouse), az ő világa is... több»
Szereplők: Dylan Sprouse, Virginia Gardner, Autumn Reeser, Rob Estes, Samuel Larsen