Elsőre, már a gyanús fater az Amityville horrorra kezdett nekem hajazni, de ajvé... chhh... mégse lett semmi olyan izgi belőle, pedig vártam a full körömrágós parát.
Medence... Aham... Omffggg??!!!
A „Péntek 13.” gonosz tava besunnyog minden házba, ahol medence van... vagy mégsem??
Érdekes...
A többi szomszédoknál (tuti valamelyiknek van medencéje) nem tört fel a gyógyító víz, csak ezt az 1 házat pécézte ki magának folyvást?
Nah de a vicc... faterból kiütötte a lánya a gonit, a tesójánál semmi próba, és faternak pápá a medencébe menet?
Jah, és a család milyen storyt adott le a rendőrségen, hogy a fater hova tűnt... Ezt a fatális baromságot már bele se szőtték ebbe a csúcs szuper filmbe (jobb is).
Én már az elején megbeszéltem magamban, hogy mit tennék... az utolsó képsorok engem igazoltak... Kicsit parázok is. :))))
Lottóznom kell!!!
Elsőre, már a gyanús fater az Amityville horrorra kezdett nekem hajazni, de ajvé... chhh... mégse lett semmi olyan izgi belőle, pedig vártam a full körömrágós parát. Medence... Aham... Omffggg??!!! A „Péntek 13.” gonosz tava besunnyog minden házba, ahol medence van... vagy mégsem?? Érdekes... A többi szomszédoknál (tuti valamelyiknek van medencéje) nem tört fel a gyógyító víz, csak ezt az 1 házat pécézte ki magának folyvást? Nah de a vicc... faterból kiütötte a lánya a gonit, a tesójánál semmi próba, és faternak pápá a medencébe menet? Jah, és a család milyen storyt adott le a rendőrségen, hogy a fater hova tűnt... Ezt a fatális baromságot már bele se szőtték ebbe a csúcs szuper filmbe (jobb is). Én már az elején megbeszéltem magamban, hogy mit tennék... az utolsó képsorok engem igazoltak... Kicsit parázok is. :)))) Lottóznom kell!!!