Közösség

Vélemény:

73 Éjjeli ügynök

(2023)

2023 egyik legjobb sorozata

Br623   2024.12.30 18:59
0

Mivel nemsokára érkezik a második évad, ezért elővettem újra a sorozatot, ami számomra már elsőre meglepően izgalmas volt, ahhoz képest, hogy netflixes. Bár a szereplők ismeretlen színészek, mégis jó, itt nem éreztem azt, hogy többet adott volna egy ismerős arc. Azért kicsit furcsának találom, hogy egy szemtanú nyomozásba kezd, és végig asszisztál neki az FBI és a Fehér Ház, és a végén miattuk buknak meg a Fehér Ház árulói. Ami hiányzik nekem, hogy a két főszereplő között nem érezni a kémiát, várható, hogy összejönnek, de nem izzik köztük a levegő, és amikor végre elcsattan a csók, az nagyon lapos jelenet. Az alelnök lányát védő FBI-ügynök viszont nagyon jól játssza a szerepét. Tipikus karót nyelt, folyton törtet, nem ad információt másnak. Az első évad olyan, mint egy hosszú film, gyorsan lehet haladni vele, izgalmas. Többször nézhető. Kíváncsian várom a második évadot, bár nem tudom, hogy mit fognak kitalálni még, de remélem, hogy sikerül nekik hasonlóan izgalmas cselekményt összerakniuk.