4 csillag a mostanában megszokott mezőnyben.
A férfi főszereplő gáz erre a szerepre – szerintem. Idegesítő benne a langyi-érzékenyítés/tukmálás. A film leginkább giccses.
DE.
A mostani filmek közt egész nézhetőnek számít. Többször mosolyogtam is, vannak benne jó poénok. De amiért az átlagos fölé értékelem, az Sydney Sweeney. Most fedeztem fel magamnak egy másik filmben... kifejezetten tehetségesnek tartom. És egy szemet gyönyörködtető látvány is összességében a maga sportos alkatával, a nagy szemeivel, a mosolyával. Igazán különleges... és ha eléri a 30-32 éves kort, tarolni fog. :-) Ha másért nem, miatta érdemes megnézni. Na, viccet félretéve. Egy sablonos kis sztori, nincs benne semmi kimagasló, de mégis érdemes egyszer megnézni. Van pár jelenet, ami mosolyt fakaszt. És ha épp nincs jobb dolgod... szóval ha nincs ló, jó az Imádlak utálni...
4 csillag a mostanában megszokott mezőnyben. A férfi főszereplő gáz erre a szerepre – szerintem. Idegesítő benne a langyi-érzékenyítés/tukmálás. A film leginkább giccses. DE. A mostani filmek közt egész nézhetőnek számít. Többször mosolyogtam is, vannak benne jó poénok. De amiért az átlagos fölé értékelem, az Sydney Sweeney. Most fedeztem fel magamnak egy másik filmben... kifejezetten tehetségesnek tartom. És egy szemet gyönyörködtető látvány is összességében a maga sportos alkatával, a nagy szemeivel, a mosolyával. Igazán különleges... és ha eléri a 30-32 éves kort, tarolni fog. :-) Ha másért nem, miatta érdemes megnézni. Na, viccet félretéve. Egy sablonos kis sztori, nincs benne semmi kimagasló, de mégis érdemes egyszer megnézni. Van pár jelenet, ami mosolyt fakaszt. És ha épp nincs jobb dolgod... szóval ha nincs ló, jó az Imádlak utálni...