Ezt a filmet egy nagyon pocsék film után kezdtem el nézni, könnyű-lazulós-csajos filmre vágytam.
Minden várakozásomat felülmúlta, mind érzelemben, mind cselekményében, humorában... és olyan „életszagú”!
A minisorozatokkal az a baj, hogy rövid részei vannak, így könnyen rányomsz a következő epizód lejátszására. Hát ez a film pont olyan volt: minden újabb rész indításánál mondtam, hogy még ezt az egyet nézem meg. Mondanom sem kell, hogy már első este/éjszaka 5 részt néztem meg.
A film zenéjét sem hagynám ki a dicséretből, mindig passzolt a cselekményhez, fantasztikus, ez IS.
Zseniális.
Csillagos ötös!!!!
Ezt a filmet egy nagyon pocsék film után kezdtem el nézni, könnyű-lazulós-csajos filmre vágytam. Minden várakozásomat felülmúlta, mind érzelemben, mind cselekményében, humorában... és olyan „életszagú”! A minisorozatokkal az a baj, hogy rövid részei vannak, így könnyen rányomsz a következő epizód lejátszására. Hát ez a film pont olyan volt: minden újabb rész indításánál mondtam, hogy még ezt az egyet nézem meg. Mondanom sem kell, hogy már első este/éjszaka 5 részt néztem meg. A film zenéjét sem hagynám ki a dicséretből, mindig passzolt a cselekményhez, fantasztikus, ez IS. Zseniális. Csillagos ötös!!!! *****