Bevallom, állat nehezen kezdődött el a film. Inkább tűnt drámának, mint horrornak. Gondokkal küszködő család, házastársi ellentétek... stb.
Néha már fel-felhorkantottam a film közepette, és azon merengtem, hogy vajon kimenjek még egy üccsiért a büfébe.
A főszereplő színésznő úgy éreztem, hogy nem a legjobb választás. Valahogy mindig ott ült az arcán az arrogancia, pont úgy, mikor az álörökösnő (Az örökösnő álarca mögött) szerepét játszotta. Csak éppen abban a sztoriban, az pont kellett is. Itt viszont valahogy nem találta meg a karaktert.
A főszereplő férfi sem volt az elején különösebben szimpatikus.
(A totál nem működő családban pedig a felcserélt szerepeket igyekeztek népszerűsíteni. Karrierista anya férfias attitűddel (az erős nő), főállású apa aki küszködik (a gyenge férfi) és egy kislány, aki mindennek a levét megissza.)
Azonban egy idő után már kifejezetten érdekes lett a film.
Érdekes volt, ahogyan az átváltozást mutatta be a film a nézőnek. Láthattuk az feleség/gyermek szemszögéből, hogy ők mit látnak, mit hallanak... és láthattuk a változás alatt lévő apa szemein keresztül a környezetet, és hallhattuk az emberek beszédét. Hallhattuk, ahogyan a két eltérő világ igyekezett „kommunikálni” egymással. Ahogyan láthattuk azt is, hogy a fertőzött férfi hogyan hagyja el emberségét és hogyan veszi fel az állati jellemzőket. És hogy embersége utolsó morzsájával hogyan hozza meg az áldozatát a Farkasember...
És pont ezért (a 3,5* ellenére) tetszik a film ...igaz, csak bizonyos jelenetek erejéig.
Érdemes megnézni, ám nem gondolom, hogy megéri a mozijegy árát. Várd meg, míg adja a tévé, a streamingszolgáltató.
Ám ne hallgass rám. Nézd meg, és majd eldöntöd magad!
Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

61 Farkasember (2025)
A Farkasember egy hátborzongató új film a Blumhouse-tól és Leigh Whannell író-rendezőtől, A láthatatlan ember alkotóitól. A Golden Globe-jelölt Christopher Abbott... több»
Szereplők: Julia Garner, Christopher Abbott, Sam Jaeger, Matilda Firth, Ben Prendergast