Nem igazán tudtam eligazodni a szereplők között. Majdnem mind egyformák, a nevüket is alig tudtuk meg. A film készítői próbálnak némi izgalmat belecsempészni a történetbe, de sajnos nem sikerül. Nekem nem tetszett a film, de ez az én véleményem.
Tulajdonképpen a sok pozitív kritika miatt néztem végig, de kár volt. Ha tudtam volna, hogy lengyel film, bele sem fogok. Valahogy tizenkettő egy tucat lett. Mintha visszarepültünk volna az időben.
Derrick szinten rekedt meg a film, igaz, nem Horst Tappert játssza a főszerepet. A rossz filmekkel az a bajom, hogy legalább kétszer kell megnéznem, hogy össze tudjam szedni a gondolataimat, egy jó filmet pedig örömmel nézek meg többször is akár. Oltári nagy a különbség! Egy jó filmnél az érzések, a látvány, a cselekmény és a zene, ami magával ragad. Itt semmi nem ragadott magával. Egy szimpla unalmas alkotás lett. Már a klub neve is lehangolt: Hajógyári Club. Annyi nevet lehet kitalálni, ami vonzó, de ez? Most nagy divat, hogy a filmeket a végétől, a gyilkosságtól indítják, és úgy megyünk előre vagy visszafelé a történetben. Magam sem tudom! Néha a múltban vagyunk, néha a jelenben. Itt ez felesleges volt, kezdhettük volna az igazi elején, akkor nem kellett volna ennyire összevagdosni. Emiatt is zavarodtam össze a szereplőket illetően. Néha felbukkan a már halott áldozat, néha felbukkannak új arcok, akikről még a film végén sem tudjuk meg, hogy mi közük volt az egészhez. Zavaros, nagyon zavaros és unalmas! Semmi újat nem láttunk, amit eddig még ne láttunk volna, de a tálalás nagyon gyenge volt! Azt sem értem, hogy jön ide a vörös szín. Ezek szerint lesz még pár unalmas rész? De jó! A forgatókönyvírók: Lukasz M. Maciejewski és Adrian Panek, aki egyben a film rendezője volt, egy kicsit jobban figyelhettek volna a történet vezetésére, szerintem. És a vágó? Nem is találok róla semmilyen információt, lehet, hogy jobb is így, igaz, ő azt teszi, amit mond neki a rendező! A színészi játék hanyagolható, igaz, szerepel a filmben egy bájos rövid hajú színésznő (nem találom a nevét), de a báján kívül más jót nem mondhatok róla sem! Nem egy nagy durranás! Annak ellenére, hogy 80 %-os a tetszési indexe, én lehúzom! Szerintem időpocsékolás! A bátrabbaknak, akik ennek ellenére megnézik, jó szórakozást kívánok!

64 A gonosz színei: Vörös (2024)
dráma | krimi | misztikus | thriller
Egy strand drámai felfedezés helyszínévé válik, amikor a tenger egy fiatal lány holttestét sodorja partra. Az áldozat szokatlan csonkítása gyilkosságra utal. A nyomozást egy... több»
Szereplők: Jan Wieteska, Maja Ostaszewska, Wojciech Zieliński, Andrzej Zielinski, Jakub Gierszal
Szia! A színésznő neve: Zofia Jastrzebska