Egész jó sorozat, bár megértem, hogy sokaknak nagyon fura és idegesítő lehet. Nekem is kicsit megvannak ezek az érzések, de ezen felül élvezem. Hazánkban azért sem lehet nagy népszerűsége egy ilyen sorozatnak, mivel híresen homofób a magyarok egy jelentősebb része. Ezt a sorozatot pedig nagyrészt egy meleg ember készítette, és a szériában elő is kerülnek ilyesfajta témák.
Mint a műfaja is sugallja, elég szürreális kb. minden a sorozatban: a díszlet, a jelmez, a karakterek és maga a cselekmény.
Összesítve olyanoknak ajánlom, akik nem riadnak vissza az LGBTQ-tól és furcsa dolgoktól.
Egész jó sorozat, bár megértem, hogy sokaknak nagyon fura és idegesítő lehet. Nekem is kicsit megvannak ezek az érzések, de ezen felül élvezem. Hazánkban azért sem lehet nagy népszerűsége egy ilyen sorozatnak, mivel híresen homofób a magyarok egy jelentősebb része. Ezt a sorozatot pedig nagyrészt egy meleg ember készítette, és a szériában elő is kerülnek ilyesfajta témák. Mint a műfaja is sugallja, elég szürreális kb. minden a sorozatban: a díszlet, a jelmez, a karakterek és maga a cselekmény. Összesítve olyanoknak ajánlom, akik nem riadnak vissza az LGBTQ-tól és furcsa dolgoktól.