Érdekes koncepció, komoly mondanivalókkal és igazságokkal. Szerettem nézni, mindig hozott valami újat, valami izgalmat és a nagy csavart!
Nekem nem volt Hugh Grant élete alakítása, inkább kilépés a beskatulyázott szépfiú szerepekből. Viszont a két hölgy játéka és szinkronja is kiváló volt, csak dicsérni tudom.
Nekem hangulatban kicsit a Vaksötét filmet hozta, de nem tudom, miért, nincs közük egymáshoz.
Ez az a meglepő film, amit érdemes megnézni, már akinek van annyi műveltsége, hogy értse is, amit Hugh Grant állít...
Érdekes koncepció, komoly mondanivalókkal és igazságokkal. Szerettem nézni, mindig hozott valami újat, valami izgalmat és a nagy csavart! Nekem nem volt Hugh Grant élete alakítása, inkább kilépés a beskatulyázott szépfiú szerepekből. Viszont a két hölgy játéka és szinkronja is kiváló volt, csak dicsérni tudom. Nekem hangulatban kicsit a Vaksötét filmet hozta, de nem tudom, miért, nincs közük egymáshoz. Ez az a meglepő film, amit érdemes megnézni, már akinek van annyi műveltsége, hogy értse is, amit Hugh Grant állít...