Mert teljesen vállalható mű, hiába van 6 ponton az IMDb-n. A lopott festményről szóló film cím a „forró cucc” argó kifejezésből ered, amit ugye, minden becsületes állampolgár ismer. Szóval szereplőink megpróbálják lepasszolni a lopott műtárgyat, galériákban pl.:
(Jamaicai festőnek álcázva, szlenget beszélve)
– Na jaa, én úgy alkotok a szigeeten, hogy bekenem magaamat denevérszarral, és éjfélkor lemegyek pucéron a tengerpartra festeni...
Megjelenik egy szép, belvárosi, entellektüel úrilányka.
– Há de felülnék veled áágy delfin hátára...!
Mire az úri lányka:
– Mit is vakeráltál, melyik részéről dzsaltál ide a szigeteknek?
– Ööö... hogy mondod!?
Később a másik kis tolvaj ördögfióka, aki a csomagot letétbe helyezi a vámon (hogy ne nyúljanak hozzá):
– Jó napot, Dr. Krisna Pisa vagyok, a csomagomért jöttem...
A papíron „Pakisztáni vizeletminta”.
– Á, maga az... már alig vártuk, hogy elvigye...
– Öee... eegen, nos túl gyakori vagy bő vizeletvesztés?
– Nem, dehogy!
– Akkor minden rendben, köszönöm, gyermekem, Allah fújjon szoknyád alá hűs szellőt nyáridőn.
Továbbá: „korai koreai karikatúra”.
Esküszöm, tök jó ez a film.
Mert teljesen vállalható mű, hiába van 6 ponton az IMDb-n. A lopott festményről szóló film cím a „forró cucc” argó kifejezésből ered, amit ugye, minden becsületes állampolgár ismer. Szóval szereplőink megpróbálják lepasszolni a lopott műtárgyat, galériákban pl.:
(Jamaicai festőnek álcázva, szlenget beszélve) – Na jaa, én úgy alkotok a szigeeten, hogy bekenem magaamat denevérszarral, és éjfélkor lemegyek pucéron a tengerpartra festeni... Megjelenik egy szép, belvárosi, entellektüel úrilányka. – Há de felülnék veled áágy delfin hátára...! Mire az úri lányka:
– Mit is vakeráltál, melyik részéről dzsaltál ide a szigeteknek?
– Ööö... hogy mondod!?
Később a másik kis tolvaj ördögfióka, aki a csomagot letétbe helyezi a vámon (hogy ne nyúljanak hozzá):
– Jó napot, Dr. Krisna Pisa vagyok, a csomagomért jöttem...
A papíron „Pakisztáni vizeletminta”.
– Á, maga az... már alig vártuk, hogy elvigye...
– Öee... eegen, nos túl gyakori vagy bő vizeletvesztés?
– Nem, dehogy!
– Akkor minden rendben, köszönöm, gyermekem, Allah fújjon szoknyád alá hűs szellőt nyáridőn.
Továbbá: „korai koreai karikatúra”. Esküszöm, tök jó ez a film.