Közösség

Vélemény:

NA Episode #1.4

(2025)

A legszebb dal

Yosihiro   2025.04.10 21:54
0

Ebben a részben kétszer is hallhatjuk Dávidot énekelni, és nem is akárhogyan. Szerintem a sorozat eddigi legszebb részét kapjuk, bár vannak felkavaró jelenetek is, de a szépre jobb emlékezni. :) Sőt, egy bimbózó kapcsolat kialakulásának is szemtanúi lehetünk Dávid és Mikal személyében. Nem lehet nem látni a kettejük közötti vonzalmat. Másik részről pedig a kaland, izgalom, hogy valószínűleg Ábnerhez eljutott a hír, hogy a trónkövetelő honnan származik, így veszélybe kerül Dávid családja is. A királyt ugyan a zene, amit Dávid játszik, megnyugtatja, de a háttérben a királyné meghozza a nehéz döntéseket. Isbósetet száműzik, ez megint egy fontos jelenet lehet majd a későbbiekben, szerintem. Összefoglalva a történet jó, a rendezés jó, a szereplők tudnak adni a filmhez, és ez pozitívum. A hangi és képi effektek rendben vannak. A dal és zene kiemelendő, ami igazán pluszt érdemel, így nálam ez a rész öt csillagot érdemel. Csak ajánlani tudom, remek kikapcsolódás a család minden tagjának. Üdv, Yosi