Alapvetően nem kedvelem a nőket átverő szélhámos filmeket, mert alapból a becsapottakkal érzek együtt. Márpedig az ilyen filmek elvárják a nézőktől a többnyire jóképű főhős iránti szimpátiát, az meg nekem nem megy.
Elsősorban Ranveer miatt kezdtem bele, ő az egyik kedvencem. Amikor rájöttem, hogy miről szól, nem sok kellett, hogy a felénél abbahagyjam.
De aztán a film közepén Ranveer ledobta a felsőjét, és onnantól úgy néztem végig, mint egy hosszúra nyúlt videoklipet ami arról szól, hogy a tökéletes testalkatú, észbontóan jóképű Ranveer mindenféléket csinál benne.
Kb. ennyiről is szól a film. A "Band Baaja Baaraat " sikere után előszedték a két főszereplőt, és kerestek nekik megint valami forgatókönyvet. Persze ez már kizárólag Ranveer filmje, Anushka csak mellékszereplő lett, nem is olyan idegesítő, mint abban a filmben volt. Úgy egy órán keresztül meg sem jelenik.
Hogy Ranveer milyen színész, az nem ebből a filmből derül ki. De erős a jelenléte, és nagyon szereti a kamera.
Ranveer fanoknak kötelező.
Alapvetően nem kedvelem a nőket átverő szélhámos filmeket, mert alapból a becsapottakkal érzek együtt. Márpedig az ilyen filmek elvárják a nézőktől a többnyire jóképű főhős iránti szimpátiát, az meg nekem nem megy. Elsősorban Ranveer miatt kezdtem bele, ő az egyik kedvencem. Amikor rájöttem, hogy miről szól, nem sok kellett, hogy a felénél abbahagyjam. De aztán a film közepén Ranveer ledobta a felsőjét, és onnantól úgy néztem végig, mint egy hosszúra nyúlt videoklipet ami arról szól, hogy a tökéletes testalkatú, észbontóan jóképű Ranveer mindenféléket csinál benne. Kb. ennyiről is szól a film. A "Band Baaja Baaraat " sikere után előszedték a két főszereplőt, és kerestek nekik megint valami forgatókönyvet. Persze ez már kizárólag Ranveer filmje, Anushka csak mellékszereplő lett, nem is olyan idegesítő, mint abban a filmben volt. Úgy egy órán keresztül meg sem jelenik. Hogy Ranveer milyen színész, az nem ebből a filmből derül ki. De erős a jelenléte, és nagyon szereti a kamera. Ranveer fanoknak kötelező.