Közösség

Vélemény:

70 Vér

(2012)

Igai lélektani krimi, feszültséggel teli dráma...

Bafam   2024.08.06 05:43
0

Ez egy igazi lélektani krimi, feszültséggel teli dráma a jobbik fajtából. Ez a film az egyik legjobb thriller-dráma, amit az utóbbi időben láttam. A film angol címe kissé félrevezető. Többször kihagytam ennek a kiváló filmnek a megtekintését, mert véresnek tűnt magának a filmnek a címe alapján, amit én nem igazán komálok. De valójában ez az egyik legjobb krimi, amit az utóbbi időben láttam. A színészek valóban intenzív érzelmek széles skáláját jelenítik meg, amelyek sötétek, ugyanakkor hihetetlenül emberiek. A kapcsolódó minisztorik megoldása olyan gördülékeny volt, mint a forgatókönyv, és ugyanolyan meseszerű, mint a fő történet. Szerintem kiválóan sikerült egy minisorozatot filmmé sűríteni anélkül, hogy elveszítettek volna minden olyan fontos elemet, amely elengedhetetlen volt a fő történet folyásához és folytonosságához. Mint egy réteges portré, mindannyian együtt dolgoztak, hogy átadjanak egy olyan tragédiát, amely oly sokakat érintett, mindegyik finoman eltérő módon. Ez egy jó film, ha szereted a krimiket. Ajánlott.