Természetfeletti horror, amely a névadó online jelenségen, egy liftben végzett rituálén alapul, amelyben a játékosok egy másik dimenzióba próbálnak utazni az interneten fellelhető szabályrendszer segítségével.
(csd)
Író: Travis Seppala

45 Felvonó a pokolból (2023)
Egy tipikus horrorfilm. Maga a történet remek. Jó a kivitelezés. A szereplők is jól teszik a dolgukat. Az már nem az ő hibájuk, hogy a forgatókönyv el lett rontva. Folyton nem hisznek egymásnak, és ez keveri bajba őket. Persze ezzel, mint minden rossz horrorfilmben, jól fel is bosszantják a nézőket. Mintha attól lenne jó egy horrorfilm, ha bosszankodik a néző. Ha nem bosszantottak volna ilyenekkel, akkor 5 csillagot adok neki. De így már az is nagy kegy, hogy hármat adtam...
A Shudder háza tájáról érkezett horror maga a borzalom, de sajnos nem abban az értelemben, amire egy horrorrajongó gondolna. Ennél még anno a Szomszédokban is jobb alakításokat láttam. Maga a sztori is meglehetősen butácska, innen-onnan lopkodott elemeivel nem igazán tud mit kezdeni. Van egy-két félelmetesnek nem nevezhető, viszont annál gagyibb elhalálozás, egy szellem, aki úgy néz ki, mint akinek ketchuppal mázolták össze a képét, és olyan ostobaságok, mint amikor az egyik szereplő egy égő(!) állólámpa mögött akar elbújni. Tartalmat gyártanak (pedig a film a filmben ötletben rengeteg potenciál lett volna), miközben a kamerát többnyire összevissza lóbálják, vagy éppen nyaktól lefelé pásztázzák a társaikat, de ha éppen sikerül is befogni a fejeket, többnyire szemöldöktől felfelé kilógnak a képből, holott az egyikük még ki is hangsúlyozza, hogy ők profik. A zenei aláfestés rettenetes, és úgy egészében borzasztóan gagyi az egész. Egy, vagy talán két véres jelenet van, ami jól sikerült, ezért viszont kár volt egy egész estés filmet leforgatni. Kitartottam a végéig, azt reméltem, valami trash gyöngyszem kerekedik belőle, de erről szó sincs. Egyáltalán nem ajánlom.
Nem is tudom. Hihetetlenül gagyi, unalmas alkotás. Az alapötlet egész jó egy korrekt kis horrorfilmnek, de sajnos a kidolgozása csapnivaló.
...ez durvábbra sikeredett, mint a Devil C. felvonós film. Az igaz, hogy az elején kicsit nehezen indulnak meg a dolgok, de jó a sztori, és sajnálatos módon az emberi "butaság" néha tényleg így működik... Ezer dolog figyelmeztet, mégis megteszik... És mégis, hiába sejti a néző, hogy mi lesz a következő "lépés", izgalommal vár, hogy hátha mégsem. Nem egy varázsvilág, fellelhető dokumentumfilm is ehhez hasonló témákban. Van, akinek biztos nem fog tetszeni, de legalább egyszer érdemes megnézni.