Közösség

Vélemény:

43 Felvonó a pokolból

(2023)

Gagyi szellemvadászok

Eastern79   2025.03.02 12:13
0

A Shudder háza tájáról érkezett horror maga a borzalom, de sajnos nem abban az értelemben, amire egy horrorrajongó gondolna. Ennél még anno a Szomszédokban is jobb alakításokat láttam. Maga a sztori is meglehetősen butácska, innen-onnan lopkodott elemeivel nem igazán tud mit kezdeni. Van egy-két félelmetesnek nem nevezhető, viszont annál gagyibb elhalálozás, egy szellem, aki úgy néz ki, mint akinek ketchuppal mázolták össze a képét, és olyan ostobaságok, mint amikor az egyik szereplő egy égő(!) állólámpa mögött akar elbújni. Tartalmat gyártanak (pedig a film a filmben ötletben rengeteg potenciál lett volna), miközben a kamerát többnyire összevissza lóbálják, vagy éppen nyaktól lefelé pásztázzák a társaikat, de ha éppen sikerül is befogni a fejeket, többnyire szemöldöktől felfelé kilógnak a képből, holott az egyikük még ki is hangsúlyozza, hogy ők profik. A zenei aláfestés rettenetes, és úgy egészében borzasztóan gagyi az egész. Egy, vagy talán két véres jelenet van, ami jól sikerült, ezért viszont kár volt egy egész estés filmet leforgatni. Kitartottam a végéig, azt reméltem, valami trash gyöngyszem kerekedik belőle, de erről szó sincs. Egyáltalán nem ajánlom.