The Tyrant - A halál vírusa

The Tyrant - A halál vírusa

폭군
Cikkek

Vajon vissza tudja-e szerezni amerikai kormányügynök azt az új vírust, amelyet a dél-koreai kormánytól loptak el?

(Hupka Adrián)

Rendező: Park Hoon-Jung
Forgatókönyvíró: Park Hoon-Jung
Zene: Mowg
Ország: Koreai Köztársaság
Premier: 2024.08.14. | Disney+ (2024.08.12.)

2024.10.13 Robinson76

Kissé zavaros ez a zsarnok

Amíg nem olvastam róla egy cikket, addig nem értettem, miért csak 4 résszel érkezett ez a széria, de miután kedvet kaptam hozzá, és végig is néztem, akkor állt össze a kép. A történet koránt sem egyedi, nem igényelt több részt, bár én még szívesen elnéztem volna. A karaktereket ennyi idő alatt nem lehetett igazán elmélyíteni, de talán nem is volt rá szükség. Maga a sorozat egyébként egy macska-egér játék, egymást üldözik a csapatok, a szereplők, miközben elképesztő mértékű akció zajlik, tucatjával halnak meg az emberek, és folyik a vér rendesen. Az akciójelenetek látványosak, pörgősek és tartalmasak, szóval ez egészen remek ebben a szériában. Ami viszont gyengécske, az a történetvezetése, ugyanis az egészét nézve az inkább zavarosnak mondható, mert a szálak, amike keresztül ezt megpróbálja bemutatni, nem állnak össze normálisan. Ettől függetlenül egyszer mindenképp nézhető, és könnyedén, gyorsan ledarálható. Akinek zsánere a hasonló, akcióban bővelkedő dráma, annak pedig kötelező.