Imádom ezt a filmet. A története zseniális, jó a humora és a két főszereplő közti kémia is valósnak tűnik.
A jobbfajta amerikai romantikus film. Gyönyörű tájak vannak benne és én a humorát is csíptem. Az írek kifigurázása és a csipkelődések is a helyén voltak.
Színész fronton talán az egyik legjobb film, amit láttam. Hihetetlenül király. Izgalmas, frenetikus és magával ragadó történetet mutat be a film. Apróbb hibák becsúszhattak én nem figyeltem rájuk, annyira magával húzott a történés.
Tipikus amerikai romantikus vígjáték ami meglehetősen kiszámítható és sablonos. Egyszeri nézésre szórakoztató es van néhány jó poén benne. Kellemes egy estés film.
Aranyos kis vígjáték, kedvesek a szereplők. Túl sokat nem ígér a történet, de nem is nagy probléma. Barátság, szerelem és egy sor bonyodalom. :)
Imádom ezt a filmet, vicces, kedves, a női-férfi barátság is jó alap benne, Patrick Dempsey tökéletes a szerepre, és a skóciai jelenetek pedig nagyon emlékezetesek. Bárkit kikapcsol ez a film szerintem.
Tipikus amerikai vígjáték sablonosnak mondható. Laza, szórakoztató, van benne egy-két jó poén, de semmi extra. Nem egy összetett film, de pontosan az a célja, hogy az ember kikapcsoljon, ellazuljon rajta.
Már a film címe is figyelemfelkeltő, nagyon jó volt az előzetese és a film láttán azt hozza, amit ígért. Igényes humort, jó dramaturgiát. Érdemes megnézni.
A közönséges párbeszédek és sablonok lehúzzák a filmet, hiába a jó dramaturgia. Nem tudok nyugodt szívvel csillagos ötöst adni. Kár érte. A karakterek jók.
Tipikus amerikai vígjáték, ami újdonságot nem adott. Meglehetősen sablonos, semmi extra nincs a filmben. Kissé vontatott, vannak unalmas részek benne, de összességében egyszer nézhető.
Jópofa film, sokkal gagyibbra számítottam. A lovagi tornás rész is elég jó. A humora kiváló. A szereplők kedvelhetőek.