Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) igazán szemrevaló, de középiskolai tanárnak pocsék, nem mellesleg a legújabb hírek szerint újra facér. Nem is telik bele sok idő, máris kiszemel magának valakit, aki nem más, mint Scott (Justin Timberlake), az új helyettes tanár. A helyzet azonban nem… Több

Író: Gene Stupnitsky, Lee Eisenberg

65 Rossz tanár (2011)
Pont azt kaptam, amire vártam. Imádom ezeket a "mentsük meg a földet" stílusú filmeket, mert a humor a legnehezebb pillanatokon is átsegít. Amúgy a film a végére váratlan fordulatot vesz, de egy olyan filmben, ahol Cameron Diaz a főszereplő, szinte minden lehetséges. Nem elvesztegetett idő, amit a filmre szántam.
Határeset a film, sablonos, kicsit bugyuta de azért tűrhető vígjáték. Cameron Diaz karaktere jó pár vicces helyzetet generál,Justin Timbarlake alakítása pedig valahol a közepes és a rossz között egyensúlyozik.
Justin Timberlakehez nem illett a karakter, sokkal tökösebb annál. Maga a sztori szerintem tök béna és még egy viccre sem emlékszem belőle.Unalmas volt.
Se igazi sztori, se érdekesség, se színészi játék. Semmi. Amolyan „kár volt a szalagot pazarolni rá” másfél óra. Igazából úgy érzem, hogy erre a filmre kár akár egyetlen szór is pazarolni. Ha még az a kategória lenne, ami átlagos, de legalább kikapcsolj az embert, akkor hagyján, de ez nem olyan. Pedig bírjuk Diazt (a szinte már cukorfalatba átmenő mosolyát és csicsergő hangját) és az ő agyament karaktereit. Hogy érdemes-e megnézni? Nem gondolom, de tégy belátásod szerint. Ám ne feledd: a te döntésed volt! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!
Nagyon szép bevételt hozott a film, összesen 216,2 millió dollárt.