Érdekem módon ennek a filmnek jobban tetszett az élőszereplős változata. Ezt én kissé kidolgozatlannak éreztem. Ettől még nagyon szeretem, de néhány része nagyon szúrja a szemem.
Klasszikus disney történet egy vadonban felnőtt gyermekről. Balu mindig is kedvenc lesz ahogy Mauglival bánt és tanulgatta. A zenéi a mesének igazán fülbemászóak és tempósak. Kellemes kikapcsolódás mindig.
Nálunk a családban a gyerekek nagyon kedvelik évente 2x tuti meg kell nézni. Helyes mese, felnőtt szemmel nm túl izgalmas.
Gyerekként nagyon szerettem, van egy kis természetfilm beütése talán azért no mg az állatok miatt. Már a látvány lenyűgözött, nem túl erőszakos mese szerencsére.
Aranyos, kedvelhető Walt Disney klasszikus a javából. Nem a legfőbb kedvencem, ha az egész akkori mesék egészét tekintjük, de nagyon tetszettek benne például a dalok, a szereplők, a kedvencem azt hiszem, Balu. Valahogy előbb láttam az élőszereplőst, ... Több
Gyönyörűek a rajzok és az animáció is ügyes (bár sok helyen visszaköszönnek más Disney filmekben látott mozdulatok) és a daloktól eltekintve nagyon hangulatos a zenéje. De sajnos a történet egy hulladék. Tulajdonképpen csak a nevek ugyanazok, mint a ... Több
Ez a mese igazi klasszikus még a Disney mesék között is. Fantasztikus kis történetet kapunk egy olyan helyzetről amit el se tudunk képzelni. Karakterek nagyon stabilak és a zenére sincs panasz.
Érdekes módon gyerekkoromban nem szerettem igazán, felnőttként mégis többször megnéztem már. Annyira fülbemászó a zenéje, hogy lehetetlenség kitörölni a fejből, ha meghallani egy részletet belőle, legalábbis nálam így működik.
Elképesztő hogy ez a mese már több mint 50 éves. Gyerekként többször láttam, és nagyon imádtam. Fantasztikus látványvilágban gazdag, szép kidolgozott karakterek vannak benne, a zene is nagyon fülbemászó, és a története is nagyon aranyos.
Ha disney, akkor ez az abszolút kedvenc. Klasszikus, vicces, tanulságos és jó a zenéje is:) Mindenképpen ajánlom bármelyik korosztálynak.
Aranyos mese, szerethető karakterekkel, jó történetekkel és örök tanulságokkal. Az alapjául szolgáló mű kissé durvább, de ennek szelídítése nyilván érthető.