A film jól sikeredett, mint ahogy a szuperhős-filmek első része szokott. Pont azt vártam tőle, amit a többi filmtől. Másfél óra kikapcsolódást. Csinos nő, konfliktus, szerelem, és minden jó, ha a vége jó!
Nézhető kategória a film, van egy története, ami nem is olyan rossz. A fő probléma szerintem azzal van, hogy nem tudunk azonosulni egy női szuperhőssel, valahogy nem hihető.
Igyekeztem többszöri megtekintéssel megtalálni az örömömet ebben a filmben, de nem sikerült. Annyira szerettem volna egy jó Macskanő filmet, de hát ez nem az. Erőltetett, pics@s, gyenge alakításokkal, gyökér macska jelmezzel. Nagyon csalódott vagyok. Ebben persze van szerepe Michelle Pfeiffernek aki maradandót alkotott a Batmanben, de anélkül is ez a gyermeteg viháncolás nem való semmire.....
Semmi extra, de nem látom miért érdemelt ez olyan lehúzó kritikákat. Nem kínál se többet, de kevesebbet sem, mint egy átlag képregény film.
Szerintem Halle Berry és Sharon Stone is többször megbánta már, hogy köze volt ehhez a gagyi és bugyuta valamihez. Mert az.
Nézhető, nem éppen kedvenc. Nem rossz , az egész elképzelés megáll a lábán , de nem tette oda a macska ő magát rendesen. Nem tudtam azonosulni a szerepével, és nem is igyekezett meggyőzni arról hogy drukkoljak neki.Ebből sokkal többet is kilehetett volna hozni, de nem sikerült.
A történetében nem volt semmi, ami annyira kiemelkedne! Ennek ellenére azért szerintem jó film lett, amin jókat lehet izgulni! Én bátran merem ajánlani!
Nézhető, de azért nem valami jó. A női szuperhőssel nem nagyon lehet azonosulni. Nem nagyon ajánlom ennek a filmnek a megnézését, mert sokkal jobb filmek is vannak ennél.
A legjobb szperhősös film , amiben nő a főszereplő . Ráadásul egy "vadmacska" Nagyon jól áll Halle Berrynek ez a szerep . Emiatt a film is szexi, vad és pörgős lesz.
Nekem nagyon bejött ez a macska nő-féle szuperhős, egyszerűen kemény, vagány ez a hős hiába nő a főszereplő hős a nőről elhiszik, hogy tényleg ennyire kemény, mint amilyen a filmben is.