60% 97 szavazat
A szerv

A szerv

Observe and Report
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
16
Szereplők (16)
20
Képek (20)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

A Forest Ridge-i bevásárlóközpont biztonsági szolgálatának vezetője, Ronnie Barnhardt vasszigorral végzi munkáját. Miközben az áruházi tolvajokat hajkurássza, megregulázza a gördeszkásokat és móresre tanítja az engedetlen vásárlókat, arról álmodozik, hogy egy napon a zseblámpáját felcserélheti a rendőrjelvényre. Úgy tűnik, ez a nap elérkezett, amikor egy szatír bukkan fel a terepen. Ronnie azt gondolja, hogy a mutogatós férfi elfogásával megválthatja belépőjegyét a rendőrakadémiára, és elnyerheti álmai asszonyának, a kozmetikai pultnál dolgozó Brandinek a szívét.

Rendező: Jody Hill
Író: Jody Hill
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2009.11.24.
 
2023.08.03 Jocpappa

legújabb vélemény

Érthetetlen módon az egyik kedvencem

Film, amit 1-2 évente újranézek. Az egyik kedvencem. (Egy régi interjú szerint Tarantino 8 kedvence között is szerepel!) A káromkodós, altesti, morbid humora és agressziója mögött egy végtelenül szomorú, aztán felemelő, motiváló film. A végkifejlete pedig szerintem gyönyörű, még ha nem is elfogadható módon jut el odáig a főszereplő. A maga elcseszett módján bemutatja, milyen mániákus depresszióval, önbizalomhiánnyal, sz*r családi háttérrel, kiközösítettként felnőni a saját kicsi, alig számító vagy észrevehető célodhoz. Nem pozitív hős a főszereplő, de átérezhető, ahogy a legjobb tudása szerint igyekezik. Közben nagyon jól kritizál/parodizál rengeteg helyzetet és személyiségtípust. Lehet, hogy csak én látok bele túl sokat, de én kurvára imádom. Tuti, hogy fura, de sokat látott pali a rendezője. (Kizárólag szinkronnal.)

0
 
2017.10.26 indingo

Átlagos amerikai vígjáték, amiből évente készül legalább egy tucat. Meglepő, hogy Seth Rogennek értelmes frizurája van. Helyenként poénos, de összességében egy tucat film.

0
 
2022.03.05 Péter Fazekas

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem igazán jó film.

0
 
2015.06.09 Skarsh

A szerv egy viszonylag szórakoztató, szerethető Seth Rogen film. Aki szereti a stílusát, annak ez a film is tetszeni fog. Sajnos A pláza ásza nagyon hasonlít erre a filmre. De ha megpróbálunk elvonatkoztatni akkor egy szórakoztató másfél órát kapunk.

0

A film összbevétele 23 993 605 dollár volt (imdb.com).

#1