Az ablakomon át

A través de mi ventana
Érdekességek
Harper

Hivatalos tartalom

Egy lány fülig szerelmes a titokzatos szomszédjába, akit csak távolról figyel. Arra a végső következtetésre jut, hogy mindent el kell követnie azért, hogy a fiú szerelmes legyen belé.

(Hupka Adrián)

Rendező: Marçal Forés
Forgatókönyvíró: Ariana Godoy
Ország: Spanyolország
Premier: 2022.02.04. | Netflix (2022.02.04.)
Julio Peña
Hugo Arbues
Natalia Azahara
Guillermo Lasheras
Natalia Azahara

2025.03.29 Caravaggio1978

Ez nem elég egy filmhez

Itt a rendező megmutatta, hogyan próbál ész és tudás nélkül egy filmet készíteni. Egy filmhez nagyon kevés az, hogy szexelnek benne; körülbelül erről szól az egész. Túl sok értelmet nem találtam benne, felesleges időtöltés.

2025.03.24 Juki-onna Nézhetetlen

a nap véleménye

Több szempontból is botrányos!

18 éven felülieknek. (A film stílusában írok.) Mi a film üzenete? Mit tanulhatnak a fiatalok ebből a filmből? Azt, hogy keféljünk, mint a nyulak, és éljünk, mint hal a vízben? A diákok, akikről a film szól, olyanok, mint egy nagy, boldog baráti kör. ... Teljes kritika

2022.02.28 Harper

Tiniszenvedély magas hőfokon

Az ablakomon át egy tipikus tinifilm, talán annyi egyediséggel, hogy a megszokottnál szenvedélyesebb jelenetekkel pakolták tele. A spanyol Hidalgo család egyik tagja iránt heves szerelemre lobbanó szomszédos tinilány, Raquel (Clara Galle) kezdetben visszautasításban részesül, ám idővel érdeklődni kezd iránta a jóképű és gazdag Ares (Julio Peña). A kapcsolat beteljesedik, a fiatalok egymáséi lesznek. Az egyetlen probléma Ares családja, mely nem nézi jó szemmel a dolgot. Aki ezt a filmet választja, jó adag erotikára számítson, egyebekben átlagos "B" kategóriás szórakozás.

2022.02.07 indingo

A Miután-trilógia spanyol változata. Nagyon hasonló történet, hasonló korosztálynak. Közhelyes és kiszámítható a története, sablonjelenetekkel és párbeszédekkel.