A sztori nem kimagasló de mégis van benne valami amiért már gyerekként tetszett. Eddie Murphy alakítása nekem ebben is tetszett és amiért elkészült a film az meg is valósult. Egyszerűen szórakoztatni.
Egy kedvelhető vígjáték, ahol még Eddy Murphy sem volt egy nagy ripacs. Olvastam, hogy készülőben van a második rész, aminek már 1990-ben kész volt a forgatókönyve.
Már annyiszor láttam, hogy kívülről fújom, örök kedvenc. Remek kis vígjáték Eddie Murphy fénykorából. Ma már igazi klasszikusnak számít, igaz, a romantika része kicsit sablon, de a mai vígjátékokat simán veri. Ami nekem külön tetszett, hogy Eddie Mur... Több
Bohókás,meseszerű,és vicces.Tanulsága persze van,és mondanivalója is,de nem kell komolyan venni egy percét sem.Eddie Murphy jobb filmjei közé tartozik.Vígjátékként kitűnő szórakozás.
Ez egy nagyon jó vígjáték. Eddy Murphy egyik legjobb filmje. Nagyon jól adja a nyolcvanas évek hangulatát. Többször láttam már, de bármikor megnézem szívesen újra.
Régi film, de mégis ma is megállja a helyét. Szórakoztató, vicces, laza vígjáték, ami tényleg kikapcsolja az embert. Jól alakít benne Eddie Murphy, hozza a formáját.
Nagyon szeretem ezt a filmet, remek szereposztás és könnyed humor jellemzi. Sokszor láttam már, de még biztos meg fogom nézni a későbbiekben is. Hangulatos vígjáték, csak ajánlani tudom.
Ma már nem tudok olyan jóízűen nevetni a filmben lévő poénokon,lehet azért mert már túl sokat láttam ezt a filmet. Mondjuk mindig csak Eddie miatt nézem meg újra és újra.
Nagyon nagy vígjáték, még akkor is, ha fogalmam sincs, honnan szedik az ötleteiket az "afrikai királyságokról". De hát akkoriban lehetett ilyen blödliségeket benyomni a filmekbe, és attól még az egész sztori nagyon aranyos marad és vicces. Szerintem ... Több
Szeretem ezeket a vígjátékokat, ezekben még voltak rendes poénok, meg értelmes történet, ami még akkor is jobb, mint a legtöbb mai, ha általában ilyen kicsit bolondosak, mint ez is, hogy nemlétező afrikai monarchiából - inkább katonai diktatúrából - a herceg eljön harlembe vagy hova. Szóval jó film ez, érdemes megnézni.