Egész jó kis sorozat. Nem South Park, Family Guy stílus, de jó kis vicces animációs sorozatot csináltak az alkotók. Vagányt!!!
Kiváló alkotás. Nagyon szeretem mert egyedi a rajzolása és egyedi a története is. Remekül kapcsolódnak az évadok és a poénok is fergetegesek.
Ez bántóan nagy hülyeség, lehet mínuszolni de attól még nekem sem tetszett ez a történet. Alpárisága olyan szinten van ami már fájdalmas amellett, hogy ritka unalmas.
Számomra van némi párhuzam a James Bond filmekkel, itt is egy nőcsábász, stílusos titkosügynök a főszereplő. Csak ebben a szériában a főhős nyílt, nyers, sokszor vulgáris, mocskos vagy egyenesen trágár. Mindez sok humorral, sok izgalommal fűszerezve, remek karakterépítést bemutatva. A sorozat javarészt önálló sztorikat dolgoz fel, ugyanakkor több történetszál is hosszabban fut végig a részeken, akár évadokon át. A küldetések mindig izgalmasak, az akciójelenetek frappánsak, a megoldások pedig sok esetben meghökkentőek vagy váratlanok. Talán nem véletlen, hogy ez a sorozat a nem legkedveltebb műfajom egyik legkedveltebbje!
Ez tipikusan olyan sorozat, amit sosem hittem volna, hogy egyszer megszeretek. Először csak néha ragadtam ott a tv-n Family Guy vagy Simpson után amikor ez a sori ment és egyre jobban megtetszett ez az elmebeteg drogkarteles bűnöző család mindennapjai. nagyon izgalmas.
Archer az idióta alkoholista ügynök jól indult. Sok beteg poén, és karakteres szereplők. Azonban úgy érzem egy idő után a poénok elmaradtak. A sorozat abból építkezett, hogy megszerettük az ügynökség embereit. A sztori vette át a főszerepet. Ez jó annak aki szereti, és rossz annak, aki nevetni akart.
Még a reklámja is idegesített a Comedy Centrálon. A megvalósítás borzalmas, ahogyan a karakterek mozognak rettenetes. A szöveg is elég gagyi. A történettel még lehetett volna mit kezdeni, de ezek után nem sok esélyt adtam neki.
Nem rossz sztori, egyszerre azonban nem tudok sok részt megnézni, mert azért sok lesz. Tetszenek a rajzok, Archer nagyon jó arc :D de azért fárasztóvá tud válni
Teljesen más grafika, mint amikhez eddig szoktam de nagyon szépen kidolgozott és tetszik a sztori is. Minden szereplőnek van egy vicces vonása, teljesen nézhető kis sorozat.
Eleinte azt hittem nem fogom kedvelni az úgymond "durva" jelenetek miatt de megtetszett. Szeretem a kém világot és tetszett ez a szarkasztikus humor is ami benne van.