Nagyon jóra sikeredett a film. Azt hiszem, időtálló alkotás. Persze a szereplők is nagyban hozzájárultak az élményhez, amit a mű nyújtott. Robert De Niro nagyon kimagaslott a szereplők közül. Szerencsére gördülékeny volt a cselekmény. Nem voltak unal... Több
Robert De Niro egyszerűen zseniális akárcsak Robin Williams. Mind a két színész többször bebizonyította, hogy bármilyen karakterben megállják a helyüket.
Szerintem senkinek sem okozott ez a film meglepetést hisz ahol ott van Robert De Niro vagy akár Robin Williams ott biztos maradandó alkotás lesz látható. Ez pedig pont ilyen.
Fantasztikus film, Robert De Niro egyszerűen zseniális. Kevés színész képes ilyen alakításra! Megrendítő és szívszorító történet! 10/10
Katartikus film, zseniális színészi alakításokkal. Minden pillanata leköti az embert és a végén megállapíthatjuk csodálatos az elme amely fantasztikus dolgokra képes, de kiszámíthatatlan is. A történet még megrendítőbb, mivel valós eseményen alapszik.
Egyszerűen fogalmazva mestermű. A forgatókönyv nagyszerű, a látványvilág csodálatos, a történet magával ragadó. Kalandos, izgalmas, egyszerűen fantasztikus, gyönyörűen kidolgozott.
Rettentően ízléstelenül kivitelezett alaptörténet, patch adams-szerű ömlengő, nyálas, szirupos jelenetekkel, tipikus "minden rózsaszín" aláfestő zenével. Elképesztő, hogy ezek után de Niro hogy tudta megmenteni a sztorit, de olyan módon, hogy azt a f... Több
Szégyenlem magam, hogy eddig kimaradt nálam ez a film! Robin Williams és Robert De Niro hihetetlen jól mutatnak együtt, mindketten szuperül hozták a szerepüket. Igazán lenyűgöző történet az emberségről, empátiáról, a szeretet erejéről és a kitartásról.
Kedvelem Oliver Sacks könyveit, igen hangulatosan és érdekfeszítően tud írni a neurológia tudományos témáiról. Az Ébredések Oliver Sacks könyvének filmre ültetése. De attól, hogy egy könyv remek, még nem követezik egyenesen, hogy az adaptáció is reme... Több
Nagyon szép film, értékes mondanivalóval és nagyszerű színészi teljesítményekkel. Minden igényes filmrajongónak melegen ajánlom. A táncjelenet a legemlékezetesebb szerintem. :)