Ez nálam gyengére sikeredett. Sokkal többet vártam tőle, nem éreztem félelmetesnek, mint ahogy beharangozták, inkább unatkoztam. Néhol zagyvaságnak is tűnt, a bohóc pedig számomra inkább nevetséges volt, mint ijesztő. Talán tiniknek megfelelne, csak hát ott az a fránya 18-as karika.
Igazi beteg Stephen Kinges történet, kicsit leporolt, kicsit kiszínezett változata. Én láttam az eredetit is, az is tetszett, meg ez is. A története nem mindennapi.
Érdemes megnéznie annak is aki látta az 1990-es filmváltozatot ugyanis jót tett neki a filmes technika fejlődése és, hogy többet be mertek vállalni a filmben IT ugyanis totálba nyomják ahogy tőből leharapják szegény Georgie kezét nem csak azt, hogy D... Több
Én nem ismertem az eredeti filmet így nem voltak elvárásaim. Tetszett a félelmek ilyesféle megközelítése és gyerekszemmel való bemutatása. Kíváncsian várom a második részt.
Úgy ültem be megnézni hogy most aztán nem fogják sajnálni tőlem a félelmetes/ijesztő jeleneteket. Tévedtem. Egyszerűen nem volt horror, ami nem is jelenti hogy baj, viszont ha a marketing az év legdurvább filmjeként próbálja reklámozni, akkor kapjunk is horrort.
Beteg történet, bár Stephen Kingtől nem is várok mást. A főszereplő gyerekek jól hozták a szerepeket, a történet meg végig izgalmas tudott maradni.
Nekem nagyon tetszett, nálam kimerítette a horror műfaját. Kellően ijesztő volt és feszült, amikor annak kellett lennie. A gyerekszínészek ügyesek voltak, jól össze lettek válogatva. A horror műfaj kedvelőinek erősen ajánlott.
Felültem a hype vonatra, és le sem szálltam azóta sem :D, a minőség és a tartalom még jobb volt, mint arra előzetesen számítottam. Egyik kedvenc filmemmé nőtte ki magát. Várjuk a folytatást :)
Remekül sikerült feldolgozás! Nem is annyira horror, inkább egy drámába oltott coming-of-age történet. Mint sokaknak, nekem is eszembe jutottak a következő filmek, amelyekből merített: Állj mellém, Stranger things. Azaz olyan film, ahol a gyerekszere... Több
Tetszett a film. Talán a háttérből, a gyerekek családjából többet kaphattunk volna. Sok helyen valóban rémisztőek voltak a jelenetek. Ismét egy jó Stephen Kinges feldolgozás.
Egy elképesztően újszerű feldolgozását láthatjuk a tipikus "merd megtenni, amitől félsz, mert az az igazi élet" típusú filmeknek. Stephen Kingnél már hozzászokhattunk a misztikus thriller-horror átmenetes történetekhez, de ebben a filmben a cselekmén... Teljes kritika