Kétség sem fér hozzá, hogy valamennyi színész remekül alakítja a karakterét, mégis hiányzik valami a filmből, s miután nem kaptam kielégítő választ arra, mit jelent az "ajtó", mi a szerepe az írónő és Emerenc életében, elolvastam Szabó Magda regényét... Több
Ismét csak magyar alkotás és nem ragadtatott el. Szabó Magda viszont kiváló volt. Közepes szint. Ennél még az is jobb lett volna ha nem csinálnak a készítők semmit. Nem tetszett.
Kiváló szereposztással és remek rendezéssel született meg Szabó Magda Az ajtó című regényének filmes adaptációja. Nagyon hűen követi a könyvben leírtakat. Bámulatosan jó film, az egyik legjobb a hazaiak közül.
Szabó Magdától a kedvenc művem Az ajtó. A filmben különösen tetszett, hogy hűen követi a történetet. A karakterek külleme, jelleme is éppen olyan, mint ahogyan azt az írónő megálmodta. Nagyon szép magyar film.
Szabó Magda Az ajtó című műve alapján kézült magyar film az egyik legjobb, amire igazán büszkék lehetünk. Nekem nemcsak a regény, hanem az azt hűen bemutató film is nagy kedvencem.
Főleg Helen Mirren játéka miatt néztem meg, érdekelt, hogyan alakítja a szerepét ebben a számára kissé szokatlan közegű filmben. Nagyszerű volt! Kiválóan játszotta Emerencet, ami pedig nem egy könnyű karakter, terhelt múltja miatt. Tényleg nagyon szép film. Mindenkinek ajánlom.
Jó adaptáció Szabó Magda regényéből. Egész jól sikerült visszaadni a könyvben leírt történetet. A szereposztást jól eltalálták. Tetszett a film.
Igazán nagy színészek játszottak el, hús vér karaktereket. Eperjes Károly végre nem ripacskodott, egészen hitelesen hozta a rá osztott karaktert. A film tökéletes és felemelő. Nem értek egyett azzal a véleménnyel, hogy jobb lett volna ha nem is készü... Több