Banános Joe

Banana Joe

2025.01.08 Gamehun638

Egy Bud Spencer-filmet nem lehet lepontozni, de az az igazság, hogy a film kicsit középszerű lett. Felnőtt fejjel már nem tudnám megnézni. A zene viszont zseniális. Aranyos kis vígjáték, de eléggé bugyuta. Vannak poénok, amik a végére kifejezetten unalmasak már.

Hahó,hát hol van Terence Hill bácsi? Nem is lett olyan nagyon nagy kedvenc,mint a többi.Persze szódával elmegy,de nem lett kedvenc.

2018.08.01 mozinaplo

Némileg eltér a megszokott Bud Spencer humortól, hiszen a vicces bunyók helyett inkább helyzetkomikumra épít. Utóbbi nem mindig megy túl jól neki, vagy talán sokat öregedett, nem tudom, ennek ellenére engem valahogy elkapott ez a Dél-amerikai hangula... Több

2018.11.25 HE7EDIK

Sokszor nagyon túl van erőltetve ez a film, de Spencer zseniálisan adja a tudatlan hülyét, elég a Kis Pistára gondolni.

2020.05.06 Timon

Terence Hill hiánya mitagadást,meglátszott a filmen,és Bud Spencer azért ügyesen mentette.A hangulat nagyon ott volt,meg a látvány is jó volt.Néhányszor simán megnézhető.

2017.09.22 SzFa

Alapjáratban egyáltalán nem szeretem a Bud Spencer filmeket, de ez a film hát ez fantasztikus, szét röhögtem magam. Még ma is nagyon vicces, főleg az ügyintézéses rész. Többször megnézhető, megunhatatlan film.

2024.11.01 CsakEgyCsajszi

Kedvenc filmjeim egyike, bár igaz Terence Hill társaságában még jobb lett volna. Többet erővel, mint ésszel, itt is megmutatkozik. Nagyon vicces, jó hangulatú film. Ajánlom, ha totál ki akar kapcsolni az ember. :)

2019.05.28 harnas1207

Fura volt számomra, hogy itt csak Spencer szerepel egyedül. Nem is jött át úgy mint a többi film.

2016.10.04 zoleykrajcsi

A Banános Joe egy szuper kis vígjáték, egy rendkívül jó film nagy kedvencemtől, Bud Spencer-től. Nem egy szokványos mozi, már csak emiatt is érdemes megnézni, nem okoz csalódást.

2020.03.07 Ferenc Schreiber

Kiváló!

Nagyon sokszor láttam a filmet de mint rajogónak ez megunhatatlan?

2016.09.22 Macskínó

Tipikus jól felépített, izgalmas Bud Spencer sztori. Attól gogy tipikus nem jelenti azt hogy unalmas, csak hozza az elvárt minőséget. A sztori izgalmas, csavaros, és csak úgy dőlnek benne a jobbnál jobb pofonok. Ajánlott mindnekinek!

2016.07.15 zselyke

Bud Spencer egyik legjobb filmje még úgyis, hogy Terence Hill nincs mellette. Az elejétől a végéig lehet rajta nevetni.