Egy fiatalon megözvegyült férfi a sivatag közepén él, ahol kísérleti nukleáris robbantásokat végeznek, a világvégét várva.
(csd)
(csd)Eléggé nyomasztó a történet de nem a legjobb thriller kategória. Sajnos a filmkészítés közben tragikusan elhunyt River Phoenix gondolom azért lett hirtelen lezárva és össze csapva a vége. Még 1993-ba forgatták a filmet és csak 2012-be mutatták be. Ak... Több
Eléggé beteg film. Nagyon zavaró és frusztráló volt nézni, és nem nagyon élveztem. Az biztos, hogy van egy nagyon nyomasztó és átélhető hangulata, de szerintem ez nem az a fajta jó értelemben vett darkos film.
Tetszett a filmben, hogy egy perc nyugalmat sem hagyott. Rendkívül eseménydús és egymást követik a feszültebbnél feszültebb események, csak valahogy a vége szerintem lett hirtelen elvágva. Nekem ettől sok a kérdőjel és olyan hiányérzetem van tőle. Ennek ellenére nagyon szórakoztató és csakis ajánlani tudom!