District 9

District 9

2015.04.20 Rivaikun

Azóta sem láttam olyan filmet, ami ennyire földhöz vágott volna, mint ez. Háromszor néztem meg, és még mindig nem tudom elmagyarázni, milyen érzés ad. Szigorúan csak eredeti nyelven! Respect!

2015.03.10 stothtibor

Remek sci-fi. Minden megtalálható benne ami egy remek szórakozáshoz kell! Kellőképpen izgalmas és bizony elgondolkodtató film lett!

2015.11.15 Gabor

NEM TETSZETT! 40 perc után kikapcsoltam. Sztori jó.De konkrét helyzet van elő történet nincs, vagy csak épphogy valami. DOKUMENTUM FILM!???Akik ezt írják buták,mert inkább reality showként rohangál a kamera,vagyis az operatőr ,mint az ideglelés ho... Több

2016.08.03 hunfolker

Nekem mindenképpen egy újszerű, szokatlan, de lehengerlő filmet jelentett. Egy egészen más nézőpontból vezette végig a történetet.

2015.03.01 ch003067hd

Remélem, hogy lesz folytatása, de erre kevés esélyt látok, mert nem igazán tudnám elképzelni, hogy miről tudna szólni... Egyébként az utóbbi évek egyik legjobb scifije, érdemes pótolnia azoknak, akik nem látták még.

2015.01.22 sggyula

Izgalmas és jó, nagyon vártuk a folytatást, sajnálom hogy nem jött.

2015.03.13 galambi

Szeretem lány létemre a sci-fiket, de valahogy ez annyira mégse jött be. Lehet, hogy azért, mert annyira nem szeretem az ilyen dokumentumos kézikamerás stílusos filmeket. Ettől függetlenül nem olyan rossz, valószínűleg csak bennem van a hiba. :)

2015.03.14 gaalerzsebet

Nagyon jól elkészített film lett, egyedi sztori (ami a mai filmes világban ritka!). Tele van fordulatokkal a film, érdekes. Az akció itt nem nagyon dominál , viszont a dráma benne elég jó! Vérbeli sci-fi! 5/5

2015.04.07 jazzy

Nagyon bejött a film, hatalmas sztori, nagyon jól van kivitelezve, fordulatos, érdekes, talán egy kicsit lassan indul be, azt lehet mondani, de hát ilyen ez a műfaj, nem akciófilmként kell nézni, hanem egy mély és érdekes drámaként.

2015.03.11 zsanett1231

Bár lassacskán indul el, utána már végig lekötötte a figyelmem, és vártam hogy hova fog vezetni a történet. Eddig ilyen vonalát még nem láttam a földönkívülis filmeknek, ahol azt mutatják be, hogy be kell illeszkedniük az emberi társadalomba.

2015.03.11 antoska

Szeirntem mufaj alapito lett! Elvezetes, elgondolkodtato es magaval ragado. Blomkamp azóta sem rendezett ilyen jo filmet, de en bizok azert az Alien 5-ben.

2015.03.09 napraforgó1

Számomra jó film, tetszik benne, hogy dokumentum filmre hasonlít. A sztori nagyon kreatív, mindenképp érdemes megnézni. A legjobb benne, hogy minden szépen ki van találva és így a sci-fi elemek valóságosak.

2015.03.10 Cohle656

A mostani Chappie után megnéztem ezt a filmet is, mert kimaradt eddig. Sok jót hallottam róla és hát a Chappi-vel összehasonlítva lényegesen jobb. Nem dobtam hátast tőle, de voltak benne eredeti ötletetek és remek vizuális megvalósítások.

2019.11.26 fjumer

más szemlélet ,más megvalósítás,

de ez a film egyedi volt a maga idejében. érdemes megnézni mert nem a megszokott sémát hozza.és a főszereplő egy remek színész !