Erős a nosztalgiafaktor, ezt el kell ismerni, viszont a világ varázslatos és érdekes, a karakterek szerethetőek, és a Dragon Ball Z-vel szemben egy harc nem 10 részig tart, ami nagy előny. Vicces is tud lenni, szerintem egy alapvetően jól összedobott... Több
Kellemes gyerekkori emlékeket hoz fel bennem. Mindenki nézte az osztályban, bár mai fejjel átgondolva nem egy tipikus gyerekeknek való mese. Sok benne az erőszak.
Annyira sztár volt, hogy még a munkahelyeken munkaidőben (jól olvasod!) is megállt az élet, és ahol volt tévé, ott nézte mindenki. Gyerek, felnőtt egyaránt. Mást nem lehetett hallani, mint hogy Kámeháme, meg a főcímdalt. Volt, hogy a melóhelyemen a főnök közölte, hogy most fél óra punnyadás, mert Dragon Ballt megy nézni. Ha úgy döntesz, hogy megnézed, tudd, hogy ez nem a mostani animeminőség. Még csak az animetörténelem kezdete. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!
Hát ezt az animét mindenkinek látnia kell. Nem mondom, hogy borzasztóan agyafúrt és kidolgozott a sztorija de mindenképp megéri megnézni mert izgalmas és szórakoztató.
Legeslegjobb! :) Míg a világ világ lesz lesz Dragon Ball fantizmus! Vicces tele humorral jó, harci jelenetekkel, a grafika még itt kezdetleges, de egy igazi Dragon ball fannak ez nem számít, és akár 100x is újra tudja nézni. A magyar szinkront meg na... Több
Hasonló sorozatok
Hogy egyik ismerősömet idézzem "Amikor ez a mese ment, még a busz sem közlekedett". Nagy kedvencem a mai napig ez az anime, főleg azokat a részeket kedvelem, amikor a Vörös szalag renddel küzd, azok közül is amikor a toronyban csap össze velük Goku. ... Több
Igazi legenda az anime sorozatok között. Nem csupán a rajzstílus egyedi, de a történet és a világ, melyet megalkottak a készítők, is utánozhatatlan.
Jó kis sorozat volt annak idején. Ötletes epizódok, jól kidolgozott karakterek, vicces jelenetek, minden meg van benne, ami egy jó sorozathoz kell. Az egyik legjobb animesorozat.
A lehető legjobb. A komolyság is szerepet játszik de ez az anime tele van poénokkal és minden ide kellő motívummal. Nagyszerű és szórakoztatóak a karakterek bár a grafika még nem olyan mint mondjuk a Z sorozatban.
Ki ne hallott volna erről a rajzfilmről, már 2× megnéztem elejétől a végéig. Rengeteg dráma van benne és írtó jó a történetvezetés, kellően hatásos, máig nem készült ennél jobb anime.