A film az 1970-es években, Dél-Nyugaton játszódik, ahol egy növekvő bűnszövetkezet sofőrjének élete a szörnyűből hirtelen elviselhetetlené válik.
(Hupka Adrián)
Sorozat áttekintés

58 Duster (2025)
Egy igazi retró trip: izzadságszagú bőrdzsekik, csikorgó gumik és egy főhős, aki mintha egyenesen egy 70-es évekbeli plakátról lépett volna le. Josh Holloway karizmája viszi a hátán a sorozatot, és Rachel Hilson is erős partnerként tündököl. A sztori néha kicsit túlbonyolított, de a hangulat és a látvány kárpótol.
Egy vizuális csemege: a 70-es évek stílusa, a klassz autók és a hangulatos zene mind hozzájárulnak az élményhez. A történet néha lassú, de a karakterek közti kémia kárpótol.
Nem tudom, hogy csak én vagyok-e így vele, de nekem túl sokat akar markolni. A történet túlzsúfolt, és a karakterek sem igazán emlékezetesek. Pedig az alapötlet jó lenne.
J.J. Abrams elmondása szerint a sorozat ötlete egy kép alapján született meg: egy telefon a sivatag közepén, és egy férfi, aki felveszi, hogy megtudja, merre kell mennie.
A sorozatot Arizona és Új-Mexikó különböző helyszínein, például Tucsonban és Albuquerque-ben forgatták, hogy hitelesen visszaadják a '70-es évek Délnyugatának hangulatát.