Mi a manó

Elf

2025.02.20 R9CK3R

Will Ferrellt manapság nem lehet könnyen elviselni a filmjeiben a fura stílusa miatt, de itt még ez annyira nem mutatkozott meg, ennek köszönhető, hogy jól sikerült végül a film is.

2021.12.24 Artemisia

Karácsonyi komédia

Vannak rajzfilmek, amik olyan mélyenszántóak, hogy akár élőszereplős film is készülhetett volna belőlük, és vannak filmek, amik olyan gyermekdedek, hogy inkább rajzfilm készülhetett volna belőlük. A Mi a manó egyértelműen az utóbbi kategóriába sorola... Teljes kritika

2022.05.12 JRD

Will Ferrell és a karácsonyos hangulat

Will Ferrell neve egyet jelent a komédiákkal és néha az idiotizmussal. Pont ezért is szeretem a filmjeit, hiszen szórakoztató kikapcs mindegyik, ha épp az agyadat akarod pihentetni. Ennél jobb filmjei is vannak, de ettől függetlenül ezt is érdemes megnézni. Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

2021.11.30 Lóri Ádámcsik

Elfszer fent, elfszer lent

Néhol bugyuta, néhol vicces. Felemás érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban. Karácsonyi film, de valahogy mégsem hagyott mély nyomot bennem az ünnepi hangulatot számításba véve.

2019.12.31 BoBamburg

Kedves, humoros film, ami kellemes kikapcsolódás karácsony környékén, de nem az a darab, amit minden évben ugyanolyan élvezettel néz meg újra és újra az ember, mint például egy reszkessetek betörőket.

2018.07.23 Norbi

Erre a filmre egyszerűen csak annyit tudok írni, hogy gagyi, pocsék. Semmi, de tényleg semmitmondó zagyvaság, karácsonyi köntösben, hátha attól nagyobb lesz a nézettség..nem működött.

2024.12.25 King Leonidas

Will Ferrellhez tényleg kell egy hangulat, hogy el tudja viselni az ember a sajátos humorát. Nálam ennél a filmnél – talán a karácsonyi kulisszák miatt – most sikerült.

2015.06.11 Tomi

Egy pocsék film Will Ferrelltől. Nem is tudom hogy bírtam végig nézni. Annyira unalmas poénokat használ a film, már nem is viccesek a poénok. Kár volt megnéznem de hát mégis csak karácsony volt és a tv tele volt karácsonyi filmekkel :)

2014.11.03 DarkLion

Szerintem ez egy laza kis karácsonyi komédia, olyan, amit a karácsonyfa díszítése közben tesz be az ember, hogy szóljon valami a háttérben. Erre a célra tökéletesen megfelel, néha lehet rajta mosolyogni egy jót, de az esti családi mozinak azért nem javasolnám, ahhoz egy egész kicsit egyszerű.

2015.04.02 qwertz

Engem ez a színész teljesen kiakaszt, annyira nyomasztó maga a megjelenése is, nem bírom öt percnél tovább nézni. Ebben a filmben meg, aminek a története különösen bugyuta és értelmetlen, pláne idegesítő. Ezeknél az ünnepi filmeknél már tényleg nem e... Több