Fantasztikus négyes

Fantasztikus négyes

Fantastic Four
Timon

Reed Richards (Ioan Gruffudd) világhírű tudós, ám kutatásainak folytatásához esküdt ellenségétől, Victor von Doomtól (Julian McMahon) kell segítséget kérnie. A mágnás rendelkezésére bocsátja űrhajóját, hogy Richards méréseket végezhessen egy kozmikus vihar közelében. Az expedícióra elkíséri őt… Több

Forgatókönyvíró: Stan Lee, Jack Kirby
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2005.08.04.
Jessica Alba
Chris Evans
Ioan Gruffudd

2025.02.06 Timon

Nem érdemes lebecsülni a Fantasztikus 4-est

Úgy gondoltam, esélyt adok ennek a franchise-nak is, főleg most, hogy idén elég nagy dobással készül, és azt kell hogy mondjam, nem csalódtam igazán. Azt kaptam lényegében, amit vártam: jó kis 2000-es évek eleji szuperhősfilmet, viszonylag függetlenebb csapat áll össze, akik szert tettek rendkívüli képességekre. Már akinek élvezetesebb. Mármint lángolva repülni állatira menő, vagy gumimód megnyúlni, láthatatlanná válni, de óriásként már nem olyan kellemes bizonyos esetekben. Sok mindenen kellett keresztülmenniük, mire összeállnak igazi csapattá, hogy megütközzenek az ördögi Doctor Doommal. (Talán láthatjuk jövőre májusban...) Útjuk során nehéz felülkerekedniük az új adottságaikból adódó problémáikon, ami rengeteg belső konfliktushoz is vezet, meg a külső életben meglehetősen korlátozottak. De hát ez jól szemléli egy eredetibb, klasszikusabb módon a szuperhősök életét. Kedvenc szereplőm belőle Sue, de Johnny is hatalmas volt, nemcsak repülő tűzemberként, de még motokrossozás közben is. No meg mikor a kettő ment egyszerre. Hamarosan megnézem a többit is, az idei Marvel-tartalmak közül ezt várom a legjobban. 10/8.

2016.06.21 Thibo84

Nagyon jól összeválogatták a szereplőket. Igaz kevés az akció a filmben, de a poénok és a csipkelődések kárpótolnak érte.

2017.10.22 Deku

Pont azért amiért nem vitték túlzásba a történetek elemeit ezért szerethető. Szerintem ez a film bárkinek könnyen emészthető lehet. Én például nagyon kedveltem és elvoltam telve tőle.

2017.07.27 Orosz István

Nagyon jó kis szuperhős mozifilm. Tök jól lett megfilmesítve a képregény. Nagyon izgalmas nagyon látványos, és szórakoztató. Vannak benne poénok, és a azínészgárda is ütős.

Chris Evans a párbeszédek nagy részét improvizálta.Szerző: kázsé