Gladiátor

Gladiator

2015.02.27 ocso

2015.10.01 AE1205SB

Egyik kedvenc filmem! A történet nagyon jó, korhű ábrázolás, csodás képek, kosztümök jellemzik. A színészi alakítások tökéletesek, kiváltképpen Russell Crowe.

2015.11.18 [email protected]

Engem nem ragadott meg annyira a film, mint ahogy beharangozták. Láttam már sok történelmi drámát, ami ennél sokkal érdekesebb volt. Néhol untatott, nem igazán fogott meg.

2015.10.28 Sodanth

"Amit életünkben teszünk, az visszhangzik az örökkévalóban."

A Gladiátor Ridley Scott nagy sikerfilmje. Ez az angol zseni két hatalmas alapscifit csinált anno, az Alient és a Szárnyas fejvadászt. Majd jött egy-két bukta, egy másik kultmozi Thelma és Louise címmel és végül az ezredfordulón ez a mű. Hollywood el... Teljes kritika

2016.11.29 Ercsi

Képtelenség lenne egy dolgot kiemelni, mitől zseniális film a Gladiátor. A színészi játék, a rendezői és operatőri munka, a filmzene, forgatókönyv mind-mind kiemelkedőek. Ezt a filmet mindenkinek látnia kell.

2017.03.09 Acropolis

Nem tartozik a kedvenceim közé ez a film. Russell Crowe alakítása sem győzött meg és az eseményekbe sem tudtam beleélni magam. Nem tetszett, nem hiteles, nem életszerű.

2015.07.14 prongs2001

Ennél feleslegesebb időtöltést el se tudtam volna képzelni. Ezt az időt már tényleg nem kapom vissza. Igaz, hogy ez közhely, de teljesen rá illik. Nem éreztem késztetést arra, hogy végig nézzem. Befejeztem igazából, de a végén feltettem a kérdést: Minek?

2015.07.30 Fildi

A történelmi filmek közül nem tartozik a kedvenceim közé, de az elmondható, hogy látványos, képileg szórakoztató. Maga a történet lehetne megfogóbb, nekem kicsit hidegnek tűnt, talán amiatt is hogy a szereplői alakítás sem győzött meg.

2015.06.15 fancsi094

Nagy dobra verték a filmet, az előzetes alapján többre számít az ember. Látványos, de kissé sablonos. Középkategóriás mozifilm. Russel Crowe viszont nagyot alakít benne.

2015.07.17 rhamus

Mindenkinek ajánlom, mert nagyon pörgős, akció filmnek sem utolsó. Még mindig meg tudom nézni újra és újra. Pedig nem egyszer vettem már ezt elő. Kegyetlen jó alkotás.

2016.10.10 tiszaizsofi

Látványos, izgalmas és szívszorító, nem is találhattak volna erre a szerepre jobb karaktert ,hiteles és érdekfeszítő történet nagyon jól visszahozza az akkori kor hangulatát.

2015.10.16 Blindspot

Ez oltárira sikeredett! Szerintem aranyos, szerethető film remek karakterekkel, és teljesen egyedi sztorival! Ritka az ha ennyire rendben van egy film minden tekintetben, de ez szerintem egy ilyen film lett. Nem is bántam meg, hogy megnéztem. Tégy te is így!

2015.06.04 sonyxxx

Ez egy nagyon látványos film, amiben nagyon jók a csatajelenetek, ezek amik igazán szórakoztatóvá tették. A történet néhol eléggé hülyeség, de ha ezt figyelmen kívül hagyom, akkor a csaták, a drámák, a nagyon jó színészek és a megható, remek zenék miatt csak dicsérni tudom a filmet.

2019.01.09 tooker

A Gladiátor filmet legalább egyszer mindenkinek látni kell. Kegyetlen, durván hiteles, látványos film, amihez nagyban hozzájárul Russel Crowe karaktere.