Egyik kedvenc filmem. Minél többször látom, annál jobban kedvelem. A film nagyon egyszerű, de pont ez tetszik benne. Csak egy kedves kis történet, ahol az idegenek egymásra találnak, és szerelmesek lesznek. Végtelenül naiv és romantikus. Pont, amilye... Teljes kritika
Tényleg tetszett a film, bár nem is tudom, miért. Talán olyan hangulatom volt. Érdekes sztori az újdonság kellemes varázsával. Kifejezetten jól játszottak a főszereplők. Reese Witherspoon ebben az időben még nagyon adta magát, Ruffalo pedig időtlen, ... Több
Nagyon szórakoztató volt a film, jókat nevettem rajta. A pár közti kémia nagyon jó volt. Maga a történet picit gyerekes, de kedvelhető film.
Kellemetlenül gyenge lett ez a film. Nagyon nem tetszett az egész sztori pedig leírás alapján nagyon bejövősnek hangzott de eltolták. Gyenge és könnyen felejthető filmre sikeredett.
Reese Witherspoont ugyan nem tartom egy jó színésznek, de ebben még ő is tetszett. Lehet, hogy egy szentimentális vén b... lettem, de nekem kifejezetten tetszett ez a kedves kis sztori. Nem egy Oscar-esélyes alkotás, néhol kicsit giccses, de Mark Ruffalónak kifejezetten jól állt ez a szerep (is). Szerintem romantikus filmek közt igazán jó. Újranézős.
Szerethető, nagyon bájos film. Nem egy felejthetetlen alkotás, de mégis van benne valami nagyon megkapó. Könyvben is nagyon szerettem.
Minél többet nézem a filmet annál jobban tetszik. Amikor jönnek a szellemírtók, meg a pap, hogy elűzzék a gonoszt, az szenzációs. Jó kis film.
Imádom. Kedvenc romantikus filmem abból az időből. Mark Ruffalo és Reese Witherspoon között isteni a kémia. Reese Witherspoon egyik legjobb filmje, persze csak a Dr. Szöszi után nálam. A történet is igazán egyedi, hogy a lány még él csak kómában van és csak egyetlen ember, a lakásában élő új lakó láthatja.
A Reese Witherspoon - Mark Ruffalo páros remek kis vigjátékot csinált nagyon jó poénokkal. Engem azonnal megnyert magának ez a film; nagyon megszerettem, pedig egy bugyuta kis kisértethistória. Mégis valahogy működik. Értékelésem: 7,5 / 10 pont.
Szellemes történet, holott nem is halt meg benne senki. A szerelmi szál sem szokványos. Voltak benne értékelhető jelenetek. Az újraélesztéses például elég vicces volt.
Reese Witherspoon karaktere az elején kicsit idegesítő, de szerintem ez elvárás volt. Utána már kedvelhető lesz a figura és sok humoros jelenet szereplője lett.
Bár Reese Witherspoon karaktere roppant idegesítő a film elején, megszoktam és eléggé tetszett is a film. A színészek játéka tetszett és elég a fordítók is elég jó párbeszédeket írtak.