87% 137 szavazat
Hirtelen halál

Hirtelen halál

Sudden Death
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
11
Képek (11)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

FILMINFÓ

A Stanley Kupa jéghoki döntőn 17 ezer néző őrjöng az arénában. A rangos eseményen megjelenik az Egyesült Államok alelnöke is. Ám senki sem sejti, hogy a meccsel egy időben egy jóval izgalmasabb játszma vette kezdetét a színfalak mögött. Darren McCord, az egykori tűzoltó, jelenleg biztonsági őr, ezúttal szórakozni jött, fiát és lányát is magával hozta. Amikor azonban a kislány eltűnik, kétségbeesve nyomozni kezd. Egy tökéletesen kitervelt akció körvonalazódik előtte: egy volt CIA ügynök a meccs kezdetén túszul ejtette az alelnököt, és vele a stadion összes gyanútlan nézőjét. Mindannyian egy óriási időzített bombán ülnek. Ha pedig nem teljesítik a követeléseit a meccs végéig, a profi terrorista levegőbe röpít mindent - saját magával együtt. Megkezdődik hát a versenyfutás az idővel.

Rendező: Peter Hyams
Forgatókönyvíró: Karen Elise Baldwin, Gene Quintano
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1996.01.04.
 
2023.12.05 Speedy94

legújabb vélemény

Van Damme életmű etalonja

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Van Damme talán legjobb filmje. Egy akciódús brutalitással teli film, ami bemutatja, hogy egy apa mi mindenre képes, hogy megmentse a családját. Egy kőkemény túszdráma, egy több ezer néző által követett jégkorongmérkőzés és egy mindenre elszánt apa. Ezek elegyéből születik meg a Hirtelen halál. A történet kiszámítható, de mégis izgalmas. Az pedig, hogy Van Damme beállt a csapatba kapusnak, egyértelműen a film csúcspontja a kabala kivégzése mellett. A maga kategóriájában ez a film remek.

0
 
2019.05.03 Norbert93

Bár hiába rendelkeznek a filmjei nagyon hasonló vonásokkal és mindig ugyanazt a karaktert adja, de mégis megvan a maga bája és stílusa, nem úgy, mint például egy Segal borzalomnak.

0
 
2018.03.17 Terminátor6

Van Damme egyik legjobbja. Sikerült érzelmet is csempészni az akció mögé, és külön pozitívum, hogy Van Damme egy emberközelibb karaktert hoz, nem mint eddigi filmjei nagy többségében. Van Damme több mint jó a filmben, a kémia jól működik közte és a g... Több

0
Bűnös Chicago
2014
Hol nézheted: SkyShowtime
A szökés
2005
Hol nézheted: Disney+
Kopók
2023
Hol nézheted: Netflix
Banshee
2013
Hol nézheted: HBO Max
Rejtjelek
2015
Hol nézheted: HBO Max
Cobra 11
1996
Hol nézheted: RTL+,TV
Mr. Robot
2015
Hol nézheted: HBO Max,SkyShowtime
Fauda
2015
Hol nézheted: Netflix
Aranyélet
2015
Hol nézheted: HBO Max
Fargo
2014